Mirakulum
Fanka BB :)
Dziewczyny macie problem u dzieciaczków macie problem z odpażeniami na szyjce? Myślalam, że posmaruje kilka razy protectem jak radziła położna i będzie ok, ale niestety. Może któraś miała ten problem i wie jak sobie z tym poradzić.
Weszłam na prywatne forum a tam ponad 300 postów już Nie doszłam jeszcze do wszystkich, ale może każda się przedstawi i pokaże siebie i dzieciaczka. Tak jak któraś mówiła mądrze żebyśmy kojarzyły się z twarzy a nie z nicku tylko
ja cały czas używam maczki ziemniaczanej w fałdki i na szyjkę i nie ma problemu . moim zdaniem powinno pomóc i używaj zapobiegawczo na potem
myślę że nie ma co kombinować z maściami na razie
Hehe jakoś dajemy radę
To już moje drugie dziecięcie, ale wszystko wygląda oczywiście zupełnie inaczej niż z synem.
Ciąża była ksiązkowa jeśli chodzi o małą, ale mi dała w kość. Coś w rodzaju zespołu niespokojnych nóg, bezsenność, rozstępy i najgorsze żylaki... Całe lato (a było raczej gorące) przełaziłam w tych grubych rajstopach, żeby tylko ratować jakoś moje nogi.
Ale było (I na szczęcie) minęło.
Termin miałam na 15 listopada z OM, a z pierwszego USG na 11.11, ale córcia urodziła się wcześniej, bo już 5.11. Pewnie dlatego że byłam nieźle przeziębiona I organizm stwierdził że ma dość
Urodziłam naturalnie, tak jak syna,. Szału nie było, ale tym razem udało się bez jakiegokolwiek uszkodzenia krocza mimo że mała nie była taka mała bo miała prawie 4kg.
Teraz ma już ponad 6kg, więc jest co nosić Chociaż znowu w przeciwieństwie do starszego córcia jest odkładalna I nawet preferuje aktywność typu "leże a ty do mnie mów", więc tym razem chusta służy nam tylko do dalszych spacerów. W nocy zwykle śpi z dwoma lub trzema przerwami na jedzonko I (dzięki Bogu) zaraz zasypia.
Nie wiem co jeszcze mogłabym powiedzieć.. Postaram się po prostu włączyć w miarę możliwości I wolnego czasu do dyskusji skoro w końcu założyłam konto
Pozdrawiam wszystkie mamusie I życzę dobrej nocy
oj witam
mała standardowe.zachowanie czyli super
zaczęłam się zastanawiać jak dużo mam nas podczytuje regularnie oO