Tyna_88
Fanka BB :)
My mamy cotton ballsy przyczepione do łóżeczka, ale poniżej poziomu gdzie śpi dziecko. Nie świeci jej po buzi, a wystarcza mi to, żeby w nocy karmić bez zapalania światła i rozbudzania Małej.Dziewczyny macie zupełnie ciemno jak dzieciątko Wam zasypia? Czy gasicie dopiero jak zaśnie światło? Bo nie chce żeby Synek mi się wystraszył jak się przebudzi...
Jaką polecacie matę edukacyjną? I czy się opłaca kupywac? [emoji4]
Ja kupiłam właśnie z melodyjką, a właściwie z pianinkiem, w które Esterka kopie nóżkami. Na razie jeszcze nie wyciąga rączek, trzeba jej potrząsać te zabawki, ale myślę, że niedługo się nauczy Mamaginekolog ostatnio miała wpis o rozwoju dzieci i tam maty edukacyjne były polecane.wg mnie wszystko jedno, wszystkie są podobne, z perspektywy użytkowania widzę, że mi np. przydałaby się melodyjka przy macie, teraz muszę puszczać z karuzeli. Wkładam do niej malą jak chcę zjeść albo wypić kawę, wtedy Zosia zajmuje się w niej sama sobą jakieś 20 minut i mam chwilę dla siebie, a w łóżeczku ona sama leżeć nie lubi.
Taką mamy:
Link do: Mata z pianinkiem Muzyczne zwierzątka FWT13 Fisher Price - Sklep Pati i Maks