@majacyr biedna znów chora ehhh '(
@Balonsbalons zdrówka!! ima nadzieję że wyniki są dobre?
znajoma dziś do mnie zadzwoniła u której wczoraj byliśmy że młody jej ma mięczaka zakaźnego ..super po prostu no nic
mam nadzieję że żadne z Nas się nie zaraziło
. że też dziś dopiero mu te wielkie bąble wyszly eh
@Mama Zuzi i Antosia zdrowka kochana i wierzę że młody twoje przeciwciała na danego wirusa dostanie . mam nadzieję że nawet jeśli by się zarazil (oby nie) to poradzi sobie lepiej.
my podliczylismy ilość osób na chrzciny i będzie ok 40 dorosłych i 15 dzieci oO ... i to tylko rodzina najbliZSza ..się rozrasta cholerka hahaha
Ludu, a co to za choroba??[emoji33] pierwsze słyszę .. Kciukam oby żadne z was nie zachorowało [emoji110]
40 osób [emoji85]duża rodzinka [emoji5]
Pierwsze słyszę o takiej chorobie???
U nas będzie na chrzcinach około 30 osób w tym 9 dzieci. Robimy w domu. Obiad z dwóch dań jakieś przekąski i ciasto.
Też mam nadzieję, że otrzyma przeciwciała i da radę. Zamówiłam inhalator w gemini, teraz tylko czekać aż przyjdzie.
Jak się nalicza macierzyński, bo za grudzień dostałam prawie 1000 zł więcej niż za listopad. Fakt, że w listopadzie byłam 5 dni na L4, ale to było 100% płatne...fajnie dostać więcej ale teraz nie wiem czego się spodziewać w następnych miesiącach[emoji6]
Młody cyca a mnie już głowa boli od tego kataru...
Jak ci przyjdzie inhalator to może sobie tez samej zrób inhalacje [emoji106] a z tym macierzyńskim to rzeczywiście dziwne... bo przecież jest 80%, a L4 miałaś 100% płatne za tamte 5dni, wiec w listopadzie powinnaś mieć więcej kasy niż w grudniu [emoji28]ja za wrzesień gdy byłam na L4 dostałam najwiecej kasy, za październik już trochę mniej, bo od 14 macierzyński i za listopad już tyle co myślałam, że dostanę- i mniej niż w październiku[emoji848]
@majacyr
Że też ta atrofia musiała cię dopaść [emoji53] a mąż nie ułatwia ci życia ... Dużo siły i cierpliwości ci życzę, jesteś dzielna babka, ale kurde przecież nie cyborg [emoji53]
@Sasanka14
Jak synek? Już chyba dużo lepiej? [emoji5]
@Lovegirl
Cudowna córeczka [emoji8][emoji173]️
U nas znowu lekki katarek, ale z reguły najwiecej ściągam glutkow ranem. Na szczęście normalnie je i śpi[emoji5]