reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
My dziś po szczepieniu, jedno wkłucie. Za dwa tygodnie pneumokoki. Tomcio zniósł to dobrze.

O co chodziło ze spaniem przy świetle? Górne światło całą noc się świeci?

Jak usypiam Tomasza to tylko lampka nocna i jak wstaję do niego również. Nie wyobrażam sobie brać go po ciemku z łóżeczka i dostawiać do cyca. A śpimy przy zgaszonej lampce..
Teraz młody ciumka cycusia.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!

A powiedz, czegoś się obawiasz, że chciałabyś widzieć od razu wydruk w centylach? Dostaniesz informację o wymiarach i w razie czego w internecie możesz sprawdzić centyle. A to że nie ma automatycznego opisu który to centyl nie świadczy o tym, że badanie jest niedokładne.
Aaa bo wiesz naczytalam się na mamaginekolog że podawanie w tygodniach jest od dawna nie zalecane (podobno tylko stare oprogramowania tak mają).I przez to nie pokazuje np.czy łożysko jest wydolne i plyn owodniowy w normie.A te nowe oprogramowania co podaja w centylach już mają taką możliwość.Nie obawiam sie jakis chorób bo dzidziuś jest zdrowy jak do tej pory,niemniej jednak chcialabym mieć dokładne to badanie!:)i jak już idę je zrobić to wymagam żeby lekarz mi podał wyniki a nie ja sama muszę potem sprawdzać w necie.

w ubiegłoroczny Sylwester powtórzyłam betaHCG i niestety spadła, w tym roku mam Zosieńkę, w której jestem szaleńczo zakochana❤️
Co do tematu z wątku prywatnego- lekarz polecił mi cicatridinę - poczytajcie.
Życzę sobie i Wam dziewczyny, zeby czas trochę zwolnił, co by się móc delektować tymi tłuściutkimi bobaskami jak najdłużej :)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dziewczyny. To najwspanialszy rok w moim życiu. Dostałam najpiękniejszy cud od Boga, czuję się spełniona... moje szczęście nie mogło być większe. Tym bardziej przeżywając ten błogosławiony stan w Waszym gronie, Kochane.
My dzisiaj w naszej trójce, do wieczora z bratową byliśmy.

reklama
Do góry