reklama
Góraleczka89
Fanka BB :)
Dziewczynki życzę rodzinnych i magicznych świat w powiekszonym gronie, przede wszystkim zdrówka dla naszych pociech i bliskich, bo jak to będzie to że wszystkimi damy radę [emoji8][emoji3590][emoji8][emoji3590]
W porównaniu ze zeszłym rokiem, mam brudne okna, w mieszkaniu im bliżej świat tym większy bajzel i większą oponke na brzuchu ale jestem o wiele szczęśliwsza... To był piękny, wyjątkowy rok[emoji3590]
W porównaniu ze zeszłym rokiem, mam brudne okna, w mieszkaniu im bliżej świat tym większy bajzel i większą oponke na brzuchu ale jestem o wiele szczęśliwsza... To był piękny, wyjątkowy rok[emoji3590]
Dzidzi bobo
Hej wszystkim
Dziękuję za kondolencje. Nie było mnie kilka dni ale nie miałam nawet kiedy wejść mały pochłania dużo czasu później pogrzeb i szykuje się następny tym razem mamy mojej. Jeszcze ten rok może przeżyje u niej to jest jedna wielka niewiadoma kiedy... i mam kolejny problem. Mały ma w piątek skoczył 2 tygodnie a chciałam mama odwiedzić w szpitalu nie było mnie u niej jakieś 3 tygodnie jak nie lepiej. Ale boję się tych zarazkow bakteria szpitalnych żeby małemu nie sprzedać jakiegoś wirusa... Jak myślicie co zrobić w takiej sytuacji odpuścić odwiedziny czy może na 2 godzinki do niej pojechać...
ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT KOCHANE NIECH MALUSZKI ZDROWO SIE CHOWAJA I RODZA... I OBY NOWY ROK ZACZAL SIE LEPIEJ NIZ ZAKONCZY STARY.
Dziękuję za kondolencje. Nie było mnie kilka dni ale nie miałam nawet kiedy wejść mały pochłania dużo czasu później pogrzeb i szykuje się następny tym razem mamy mojej. Jeszcze ten rok może przeżyje u niej to jest jedna wielka niewiadoma kiedy... i mam kolejny problem. Mały ma w piątek skoczył 2 tygodnie a chciałam mama odwiedzić w szpitalu nie było mnie u niej jakieś 3 tygodnie jak nie lepiej. Ale boję się tych zarazkow bakteria szpitalnych żeby małemu nie sprzedać jakiegoś wirusa... Jak myślicie co zrobić w takiej sytuacji odpuścić odwiedziny czy może na 2 godzinki do niej pojechać...
ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT KOCHANE NIECH MALUSZKI ZDROWO SIE CHOWAJA I RODZA... I OBY NOWY ROK ZACZAL SIE LEPIEJ NIZ ZAKONCZY STARY.
Dzidzi bobo
Super zdjęcie [emoji7][emoji7]Ja również Życzę Wam jak najwięcej chwil spędzonych z cala rodzina i dużo zdrowia. Wesołych Świąt kochane!!
Ewela2805
Wszystkiego najlepszego dla Synka:-)U nas dziś urodziny Antosia. Mój miś skończył 7 lat [emoji16]
Tomuś był niebiańsko grzeczny. Spał i jadł lub leżał w łóżeczku. Wczoraj zrobiłam tort dla Antosia, dziś upiekłam 2 ciasta. Jeszcze prasowanie i kilka innych pierdół...wszystko zależy od snu juniora [emoji6]
Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia[emoji301][emoji301][emoji301]
Paulianna89
Hej wszystkim
Przykre, że masz takie przeżycia [emoji17] ja bym na Twoim miejscu pojechała. Sama napisałaś, że nie wiesz jak długo pożyje. Później będziesz miała wyrzuty sumienia. A najwyżej kup jakiś płyn odkażający i jak wrócisz do domu to zdezynfekuj ręce po całej długości a ciuchy do prania, prysznic zanim weźmiesz małego na rękę. Ale nie wydaje mi się żeby tak odrazu miał coś załapać. Jeżeli to nie szpital zakaźny to bym pojechała.
Płomyk*
I ode mnie dla was wszystkich wesołych świąt. My wigilie mamy u siebie zeby nie jezdzic nigdzie daleko. Starsza od piatku znowu glut do pasa a przeciez w czwartek wyszlam ze szpitala z mlodsza
Ja dzisiaj caly wieczor przespalam i stracilam glos a Dianka od dwuch dni malo spi w dzien i bez przerwy trzeba ja nosic za to wieczorem jak zasnie to spi i spi wiec dopiero w nocy moge cos zrobic. I jedyne co zwiastuje u nas swieta to choinka i popakowane prezenty.
Ja dzisiaj caly wieczor przespalam i stracilam glos a Dianka od dwuch dni malo spi w dzien i bez przerwy trzeba ja nosic za to wieczorem jak zasnie to spi i spi wiec dopiero w nocy moge cos zrobic. I jedyne co zwiastuje u nas swieta to choinka i popakowane prezenty.
Katarynka82
Sto lat i duzo zdrowka dla synka!U nas dziś urodziny Antosia. Mój miś skończył 7 lat [emoji16]
Tomuś był niebiańsko grzeczny. Spał i jadł lub leżał w łóżeczku. Wczoraj zrobiłam tort dla Antosia, dziś upiekłam 2 ciasta. Jeszcze prasowanie i kilka innych pierdół...wszystko zależy od snu juniora [emoji6]
Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia[emoji301][emoji301][emoji301]
Mamusie kochane zycze Wam wszystkim zdrowych, wesolych Swiat Bozego Narodzenia!!!
Nasze pierwsze swieta w tym gronie z naszymi cudownymi maluszkami
reklama
Bardzo Ci współczuję, aż mi łzy płyną bo wiem co czujesz, też mam to za sobą. Pójdź do szpitala, inaczej ciągle będziesz o tym myśleć. Płyn odkazajacy tam pewnie mają i jak ją chodziłam do taty na oddział gdzie mogło być zagrożenie to nawet obowiązkiem był fartuch, jak nie ma to o niego poproś. Trzymaj się, już niestety tak jest, że dobrych ludzi los nie oszczędza i tym bardziej szczęście-maluszek dobrze, że jest przy Tobie.Hej wszystkim