reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny również życzę Wam Wesołych Świąt, wiele uśmiechu i coraz więcej godzin w nocy przespanych. Zdrowia przede wszystkim bo to jest teraz najważniejsze. Mamy to szczęście już dzielić magię świat z maluchami choć są takie maleńkie :)

Ile mogłam tyle zrobiłam. Teraz trzymam malucha na rękach, patrzę ile do zrobienia potem patrzę na malucha i wcale się tym tak jak zawsze nie przejmuje :) Wspaniały jest ten chaos. Chaos, ale ile przy nim szczęścia. To jak patrzę jak mój mąż patrzy z miłością na nasze dziecko jest najważniejszym prezentem, choć dostałam ich mnóstwo od męża już na święta bo chciał mi wynagrodzić ból jaki przeszłam przy porodzie heheh :) nie będę narzekać ;) Ale ta miłość to jest coś niezwykłego :)

reklama
Hej wszystkim
Dziękuję za kondolencje. Nie było mnie kilka dni ale nie miałam nawet kiedy wejść mały pochłania dużo czasu później pogrzeb i szykuje się następny tym razem mamy mojej. Jeszcze ten rok może przeżyje u niej to jest jedna wielka niewiadoma kiedy... i mam kolejny problem. Mały ma w piątek skoczył 2 tygodnie a chciałam mama odwiedzić w szpitalu nie było mnie u niej jakieś 3 tygodnie jak nie lepiej. Ale boję się tych zarazkow bakteria szpitalnych żeby małemu nie sprzedać jakiegoś wirusa... Jak myślicie co zrobić w takiej sytuacji odpuścić odwiedziny czy może na 2 godzinki do niej pojechać...

ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT KOCHANE NIECH MALUSZKI ZDROWO SIE CHOWAJA I RODZA... I OBY NOWY ROK ZACZAL SIE LEPIEJ NIZ ZAKONCZY STARY.
Nie wiem jak inne mamy, ale powiem Ci co ja myślę. Pojechałabym. Jeśli mówisz że z twoją mamą jest bardzo źle, a nie masz z kim pojechać i zostawić małego to pojechałabym. Bo nie daj Boże, ale BĘDZIESZ. Zarazki, zarazkami. Mały wyzdrowieje. Ty tej jednej "chwili" możesz już nie odzyskać.

U nas dziś urodziny Antosia. Mój miś skończył 7 lat [emoji16]
Tomuś był niebiańsko grzeczny. Spał i jadł lub leżał w łóżeczku. Wczoraj zrobiłam tort dla Antosia, dziś upiekłam 2 ciasta. Jeszcze prasowanie i kilka innych pierdół...wszystko zależy od snu juniora [emoji6]

Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia[emoji301][emoji301][emoji301]
Wszystkiego najlepszego dla synka

U nas dzis corcia konczy 10 lat w sobote mielismy gosci i tort a co do przygotowania swiat to jestesmy w lesie prawie nic wczoraj niezrobilsm mala marudzila synek ma angine ropna bylismy wczoraj z nim na pogotowiu dostalam antybiotyk takze juz 3 noc z rzedu nieprzespana

A i wszystkim wesolych swiat

Hej wszystkim
Dziękuję za kondolencje. Nie było mnie kilka dni ale nie miałam nawet kiedy wejść mały pochłania dużo czasu później pogrzeb i szykuje się następny tym razem mamy mojej. Jeszcze ten rok może przeżyje u niej to jest jedna wielka niewiadoma kiedy... i mam kolejny problem. Mały ma w piątek skoczył 2 tygodnie a chciałam mama odwiedzić w szpitalu nie było mnie u niej jakieś 3 tygodnie jak nie lepiej. Ale boję się tych zarazkow bakteria szpitalnych żeby małemu nie sprzedać jakiegoś wirusa... Jak myślicie co zrobić w takiej sytuacji odpuścić odwiedziny czy może na 2 godzinki do niej pojechać...

ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT KOCHANE NIECH MALUSZKI ZDROWO SIE CHOWAJA I RODZA... I OBY NOWY ROK ZACZAL SIE LEPIEJ NIZ ZAKONCZY STARY.
Ja bym pojechała. Ale to Twoja decyzja i jak zrobisz tak będzie dobrze
Wszystkiego najlepszego dla synka

U nas dzis corcia konczy 10 lat w sobote mielismy gosci i tort a co do przygotowania swiat to jestesmy w lesie prawie nic wczoraj niezrobilsm mala marudzila synek ma angine ropna bylismy wczoraj z nim na pogotowiu dostalam antybiotyk takze juz 3 noc z rzedu nieprzespana

A i wszystkim wesolych swiat
Wszystkiego najlepszego dla córeczki[emoji8]

Mój niniu usypia. Spał od22 do 3 później do 7:30
Złote dziecko.
Wczoraj tylko na moim mlesiu. Wystarczyło mu.
Odłożę go do łóżeczka i idę dalej działać.

Hej wszystkim

Bardzo bardzo mi przykro :( jedź do mamy chociaż na chwilę, na pewno nic Wam nie będzie z maluchem!

Ostatnia edycja:
Wesołych świąt ! U nas już po wigili sporo gości było a jutro chrzciny. Córka nerwowa ,płaczliwa nie wiem czy przez te emocje ,nowch ludzi czy może skok. Mam nadzieję że uśnie zaraz i będę jeszcze na chrzest kończyć gotować. Spokojnych świąt życzę
My też już po. Tomcio po kąpieli doi cyca.
Twoja niunia dziś nerwowa a jutro będzie spokojna jak anioł.
Uroczystość w domu robicie?
Na ile osób?
My też chcemy w domu zrobić, a raczej mąż chce. Ja wolałabym w lokalu...u nas będzie około 20- 30 osób.

reklama
Do góry