Hej dziewczyny!
Podczytuje Was ale jakos nie odpisuje.
U nas jakos leci, tzn. byloby ok gdyby nie przeziebienie malego , ma straszny katar, biegunke, ochrypniety jest. Bylismy u lekarza i nic nie mozna zrobic......
Wiem ,ze ktoras z Was pisala o inhalacjach, jak robicie je takim msluszkom? Chcialabym jakos ulzyc Milankowi ale nie wiele noge zrobic, daje sol fizjologicxna do noska i to wsio. Oby szybko przeszlo. To juz drugie przeziebienie u niego
@Ewela2805 pytalas o skok rozwojowy u mojego wczesniaka: otoz nie zauwazylam by mial jakis skok, chyba poza tym, ze pojawily sie u niego lzy a wczesnuej nie bylo. I tak jakby slina, nie robi jeszcze baniek
Glowke zaczyna dzwigac. Nie usmiecha sie jeszcze swiadomie ale wodzi juz oczami za czyms, lub kims, wpatruje sie w cień np.na scianie czy swiatlo.
Urodzil sie z waga 2050g teraz ma ponad 2 miesiace( ur.11.10.) I wazy juz 4620g takze przybiera bardzo duzo moxna powiedziec, a karmie tylko piersia.
A twoja malutka hak tam? Powiem ci,ze jak czytalam jak marudzi, placze, jrst niespokojns i nic jej nie pasuje to jakbym czytala o sobie i swoim pierwszym synu Julianie.....o matko jskie ja mialam przeboje, w dzien to mial tylko drzemki krociotkie, zdazylam np.zrobic sniadanie ale zjesc to juz nie, to pitem go wozilam w wozku , spiewalam i jadlam w jednym czasie . Niewyspana nieogarnieta, jak zoombi, uffff bylo ciezko. Ciagle plakal i ciagle byl niezadowolony, pamietam ten wzrok jakby nieszczesliwe dziecko. I kolki mial od 19-23 krzyk. Wszystko minelo. Jest zdrowym, wesolym, wygadanym 5 -cio latkiem . Musisz to przezyc, wytrzymac, niektore typy tak maja.
:/
Na pocieszenie ci powiem, ze moj drugi syn odpukac calkiem inny.
@majacyr @springflower jak wasze wczesniaki?
Aaaaa i pisalyscie kiedys ,ze psmpersy zielone zawodza...hmmm mysle, mam i sobie chwale bardzo. Do czasu, wczoraj uzylam pierwszy raz pamkow2 , ktore zreszta dostalismy w prezencie. Patrze, jakies dziwne z wygladu , calkiem inne. I sue okazalo,xe to sa inne! Pamperrs baby dry a nie Pampers premium protecion! I nie sa takie fajne, jakby mokre. A te premium sa super!!!! Takze popol.lece po premium
Takze sa rozne pampersy widac, trzeba uwazac.
Pozdr.