Szara20
Fanka BB :)
Ja mam pobudkę co 2:30 godziny gdzieś albo i częściej no ale czasem zdąża się że śpi 4 (chyba z 3 dni temu [emoji23])
U mnie to samo jeśli chodzi o noc. Od 3 dób pobudka co 2,5h w nocy. Dzisiaj zasnęła przed polnoca, mówię do męża ze mogłaby pospać do 4, ale znając życie to się obudzi o 2:30.
2:29- płacz dziecka [emoji849]
Jeszcze jakby mi to karmienie nocne szło ekspresowo to pół biedy, ale już 3:40, młoda ciągnie już druga piers. A jeszcze odbić i uśpić... znowu pewnie uda się to ok 5 [emoji849]
Za to w dzień śpi po 4h i ją wybudzam... i zasypia szybciutko. Mała złośnica jakby tak nie mogła odwrotnie
Tak czytam i już myślałam ze napiszesz, ze w nocy tez śpi tylko 1,5hMojego rekord spania to półtora godziny [emoji23]i to na spacerze, który był dłuższy ale zasnął dopiero w trakcie [emoji5]chyba jeszcze nie miał dnia, żeby spał od karmienia do karmienia przez cały dzień.. podsypia na karmieniu, to mogę liczyć jajo sen.. [emoji848] a tak to ogólnie uskutecznia drzemki, po pił godziny-przerwa, pózniej znowu drzemka -krótsza bądź ciut dłuższa i karmienie. Ale żeby ciągiem spał w dzień 3 albo dwie godziny??????[emoji85][emoji33] ani razu [emoji28] w szpitalu tylko pierwsze 2 doby [emoji106] teraz najdłużej spi w nocy, tak od dwunastej albo jedenastej (23.00) do np.3 w nocy i pózniej tez następne dwie godziny... pózniej już rożnie.. Albo szybko odpada koło 22, ale wtedy nad ranem bobruje.. Tak mi sie trafiło.. [emoji15][emoji28]
A pamiętacie jak mowilam, ze bedze aniołek i będzie spał i jadł tylko???[emoji85][emoji5][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dobrze, ze w nocy śpi dłużej
Skandal... koniecznie dobijaj się jutro do chirurga.Wiecie co aj to zwariuje. Z rana zaczelo mi sie znow z tej rany lac, do tego opatrunki wygladaja duzo gorzej. Brzuch mnie z tej strony boli i jest goracy, ze az parzy. Wydzielina zrobila sie sluzowata itd. Temperaturę dalej mam, innych objawow brak. Internista kazal mi isc z tym do gina. I tak od drzwi do drzwi czlowiek lazi. Zaden gin mnie dzis nie byl w stanie przyjąć. Nosz kuzwa takie metropolie z tego Radomska, ze nawet prywatnie w naglym wypadku nie da sie isc od reki do lekarza. Zastepca ordynatora kazal mi rano jutro przyjsc na oddzial. Mój gin pewno bedzie to go palne w ten łeb glupi chyba, bo mówiłam, że cos jest nie tak to mnie nawet wczoraj nie obejrzał.
Mi się rana pięknie goi, z mojego doświadczenia polecam przede wszystkim wietrzenie. Do tego mycie 3x na dobę + octanisept.
Gratulacje!!Nadrobilam [emoji4] melduję się rozpakowana![emoji16] Majka na świecie od 3:33 3250 g 54 cm 10/10. Byłam wczoraj na tym ktg i pisały się mocne skurcze więc od razu do szpitala. O 22 podali oksytocyne Ale niestety rozwarcie zerowe... skurcze okrutne wylam z bólu... lekarz zrobił masaż szyjki (nie wiem co gorsze...) I jakoś poszło. Parte trwały równe 3 minutki [emoji16] mała niestety miała rączkę przy buzce więc troszkę peklam ale jakoś funkcjonuje. No i tyle [emoji6] ten poród zdecydowani gorszy niż pierwszy! Ale jak to u nas wszystkich - gdy tylko maleństwo kładą na brzuch to cały ból znika [emoji7]
Gratulacje!! Jaka dluga?Tak na szybko. Dzisiaj chyba o17:30 przyszła na świat Iga. 3560 kg. Tyle ile na usg. Jest kochana. Jak dojdę do siebie wkleję zdjęcia i napisze coś więcej.