Trzeba zrobić listę, które jeszcze nie urodziły.
Ja mało ogarniam forum, ale Wam kibucuje.
Czekają na swoje maleństwa
@anitowa
@urs
@SłodkaM
@folka
@Ewelina140690
@maksimas
@Góraleczka89
@kasia98
@marg88
@anet88
@ainola
@Paulianna89
@Dzidzibobo
Trochę Was jest jeszcze[emoji1]
super. wreszcie ogarnę kto już ok a kto przed!!
Zobaczysz jak będzie się dłużył j dotrqasz do 39/40 tygodnia... jak będziesz dopiero wyczekiwać
haha wiecie.. ja to w żadnej z ciąży nie dotrwała do tego wyczekiwania haha
38 . 37. 36i3
Ja mam pobudkę co 2:30 godziny gdzieś albo i częściej no ale czasem zdąża się że śpi 4 (chyba z 3 dni temu [emoji23])
haaaa mam podobnie
..zdarzyło się że spał ponad 3h w nocy ale częściej budzi mi się
sie ledwo po 2 h.2.5 czy 3 ale rzadziej .. no zależy od tego czy prykanie przed kupka go nie będzie meczyc też co zauważyłam
i szczerze Wam powiem moje dzieci nie cierpiały na bóle brzuszka a tutaj widzę że młody czasem pręży nóżki i odrywa mi się od piersi ... na szczęście nie trwa to długo i nie zdarza się często...
także
@Paulaaa25 w gruncie to ty możesz nawet pospać ciągiem
Mojego rekord spania to półtora godziny [emoji23]i to na spacerze, który był dłuższy ale zasnął dopiero w trakcie [emoji5]chyba jeszcze nie miał dnia, żeby spał od karmienia do karmienia przez cały dzień.. podsypia na karmieniu, to mogę liczyć jajo sen.. [emoji848] a tak to ogólnie uskutecznia drzemki, po pił godziny-przerwa, pózniej znowu drzemka -krótsza bądź ciut dłuższa i karmienie. Ale żeby ciągiem spał w dzień 3 albo dwie godziny??????[emoji85][emoji33] ani razu [emoji28] w szpitalu tylko pierwsze 2 doby [emoji106] teraz najdłużej spi w nocy, tak od dwunastej albo jedenastej (23.00) do np.3 w nocy i pózniej tez następne dwie godziny... pózniej już rożnie.. Albo szybko odpada koło 22, ale wtedy nad ranem bobruje.. Tak mi sie trafiło.. [emoji15][emoji28]
A pamiętacie jak mowilam, ze bedze aniołek i będzie spał i jadł tylko???[emoji85][emoji5][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
.no to masz ciekawie
z moim chodzę na długie spacery...na szczęście pięknie śpi i budzi się dopiero na czas karmienia ..
wczoraj wyszliśmy na spacer... oczywiscie zboczyłam z trasy
i zeszło się bite 3h oO
w dzień sypia często 2.5h ..z rana najlepiej i najdluzej
teraz mi młody leży już od pół h i sam zapewne zaśnie co też mu się zdarza ... oooo zasnął także oo bywa przekochany
zapewne wstanie ileś tam po 23
Żeby Tomka obudzić,musiałabym obudzić najpierw siebie. Ale nie spodziewałam się tak długiego snu heheWspółczuję Ci, oby szybko ktoś coś zaradził.
Mój mąż jutro już do pracy wraca. Oj dobrze mi z nim było. Fakt faktem sama nie zostaje, bo mam mamę [emoji4]
My już po kąpieli. Tomuś wcina cyca.
oh tak ...Mezus to Mężuś ale z mamą tez sobie trochę na osobności czasu spędzicie
Moi rodzice 21 przylatują
Kiciunie moje, u nas od wtorku pelna chata. Sa moi rodzice !! Jest cudownie, pyszne obiadki, ktorych nie musze robic, porzadki po maminemu robimy z mamka moja. Jestem przeeee happy
Mlodzieniec Tololo moj jest slodkoscia i kochanym dzidziem. Uwielbia spacery i jezdzenie autem, wiec mozemy smigac bez stresow. W nocy spi ladnie, zazwyczaj ma przerwy 3-5h. Ale tak ok 5:30 chce sie juz tulic, wiec zabieram go do naszego lozka i spi na mnie, masuje mu brzucha i puszcza baczki na spiaco. Ma dokladnie tak jak starszy najlepiej kupke mu sie robi jak go wysadzam i pomasuje brzunio, takze nie dosc ze podobni do siebie z wygladu to i w obsludze
Cyca bosko i zajada jak trza. Dzis na ostatniej wizycie bylam u poloznej, ale nawet go nie wazyla, bo smacznie spal, a ze w zeszlym tygodniu juz mial wage wieksza od urodzeniowej, to powiedziala ze nie bedzie go budzila. Za miesiac hv przyjdzie to wszystko w domku posprawdza.
Przepraszam, ze Wam nie odp, ale nie dam rady. Kibicuje wszystkim na finiszu i kciuki za szybkie i lekkie porody trzymam.
hejjjj
to wspaniały egzemplarz ci sie trafił
słodziaczek!!! tak samo miałam córeczka która się urodziła jako druga
Nikolas też ładnie śpi na spacerze a pamiętam że mu z początku nie pasowało to bujanie szczególnie... i nie spał przez to
w aucie też pięknie śpi ..wszystkie dzieciaczki moje spały z resztą ..wystarczyło żeby byly najedzone
tak bym chciała by się wrodzil w rodzeństwo a mianowicie .. aby nic go nie bolało .. aby za jakiś czas przesypial ciągiem min 6h .. aby spał w dzień ładnie ...
i aby te krosty znikły jak najszybciej!!!!! wrrr
lista życzeń haha
ciekawe ile ci maluszek przybrał jednak ale grunt że jest szczęśliwy i spokojny
ja sprawdziłam wagę pierwszego synka bo myślałam że go przegonil ale jednak nie ..
Szymon 3 tyg miał 4980 a Nikolas 4tyg i 2 dni miał 4950 ... masakra
@Olcia89 Gratulacje!!!! i masz rację ...po otrzymaniu dziecka na piersi nie myśli się o bolu który się doswiadczylo bo naprawdę warto!