anet88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawie wszystkie porodziły już i od razu na forum cichutko
Ile nas zostało? Dwie, trzy?
Ja niby mam termin za kilka dni, na pocieszenie w najgorszym przypadku 12 dzień po terminie wypada na 30.11, więc może uda się 'załatwić' sprawę do 30.11 do północy
No bardzo malutko na placu bojuPrawie wszystkie porodziły już i od razu na forum cichutko
Ja niby mam termin za kilka dni, na pocieszenie w najgorszym przypadku 12 dzień po terminie wypada na 30.11, więc może uda się 'załatwić' sprawę do 30.11 do północy
Fajnie, że masz lekarza o tej godzinie to może coś się bardziej w takiej godzinie dziać niż z ranaWbrew pozorom wydaje mi sie, ze jest nas duzo wiecej
Ja wlasnie popijam herbatke z lisci malin po dlugim spacerku. Potem bedzie seks, kapiel, depilacja i licze na dobre wiesci u lekarza po 17
Prawie wszystkie porodziły już i od razu na forum cichutko
Chyba jeszcze trochę nas jest, więcej niż trzy Ja mam termin dopiero na 30.11, więc pewnie zostanę sama na końcu