reklama
Ewela2805
Fanka BB :)
Gratulacje !! [emoji4]Kochane urodziłam zdrowego synka miał byś 3700g a urodził się 3530g i 56cm szczęścia o 21.10 siłami natury chociaż poród był wywoływane i strasznie ciężki udało się bez naciecia krocza wod już nie miałam wcale dlatego tak ciężko
MMMagdalena
Zaangażowana w BB
Kochane urodziłam zdrowego synka miał byś 3700g a urodził się 3530g i 56cm szczęścia o 21.10 siłami natury chociaż poród był wywoływane i strasznie ciężki udało się bez naciecia krocza wod już nie miałam wcale dlatego tak ciężko
Ogromne Gratulacje dla Was
a miałaś skurcze przepowaidające? wody odeszły?
Ja mam termin na 20/11 i zastanawiam się czego moge się spodziewać., bo na razie to nic nie czuje, aby się zapowiadało
Gratulacje. Ile w sumie trwał poród?Kochane urodziłam zdrowego synka miał byś 3700g a urodził się 3530g i 56cm szczęścia o 21.10 siłami natury chociaż poród był wywoływane i strasznie ciężki udało się bez naciecia krocza wod już nie miałam wcale dlatego tak ciężko
anet88
@MonikaL87 gratulacje! Dużo zdrówka dla Was i szybkiej regenreacji
azamamew
GratulujęKochane urodziłam zdrowego synka miał byś 3700g a urodził się 3530g i 56cm szczęścia o 21.10 siłami natury chociaż poród był wywoływane i strasznie ciężki udało się bez naciecia krocza wod już nie miałam wcale dlatego tak ciężko
Korkowa
Chyba Kubuś to do imienia bo jeszcze w 100%nie wiadomo...
U mnie po 1 w nocy zaczęły odchodzić wody(ale bez szaleństwa) po 3 zaczoł odchodzić czop(tak podejrzewam bo gęsty z niteczkami krwi).I zastanawiam się co robić torbę spakować do końca czy czekać na skurcze bo zero ich.Poszłam pod prysznic i powolutku coś zaczęło drgać na dole skurcze idą więc do szpitala ale pomalutku o 5 przyjęcie.Przyjęcie tylko z rozwarciem 3 ale po papierologi,badaniach itp.ok godziny 6-6.15 leżałam już z partymi...I do tej pory szybko wszystko na medal ale niestety troszkę się narobiłam leżąc(główka obrócona źle,nie do kanału)...Więc dopiero po długiej walce o 8.20 SN przyszedł na świat obywatel...Najważniejsze że zdrowy i wszystko na swoim miejscu Pocięta jestem no ale co zrobić a tak ogólnie na chodzie
Gratulacje Waszych bobasów i czekamy na resztę maluchów Zdjęcie wyślę oczywiście ale jak będę w domku
U mnie po 1 w nocy zaczęły odchodzić wody(ale bez szaleństwa) po 3 zaczoł odchodzić czop(tak podejrzewam bo gęsty z niteczkami krwi).I zastanawiam się co robić torbę spakować do końca czy czekać na skurcze bo zero ich.Poszłam pod prysznic i powolutku coś zaczęło drgać na dole skurcze idą więc do szpitala ale pomalutku o 5 przyjęcie.Przyjęcie tylko z rozwarciem 3 ale po papierologi,badaniach itp.ok godziny 6-6.15 leżałam już z partymi...I do tej pory szybko wszystko na medal ale niestety troszkę się narobiłam leżąc(główka obrócona źle,nie do kanału)...Więc dopiero po długiej walce o 8.20 SN przyszedł na świat obywatel...Najważniejsze że zdrowy i wszystko na swoim miejscu Pocięta jestem no ale co zrobić a tak ogólnie na chodzie
Gratulacje Waszych bobasów i czekamy na resztę maluchów Zdjęcie wyślę oczywiście ale jak będę w domku
reklama
Witajcie Gratulacje za udane porody i nawet expresy się trafiły
Chciałam napisać że dziś o 8.20
3000kg 55cm chyba Kubuś przyszedł na świat
Gratuluję!!z[emoji8][emoji8]
U mnie też Jakub jest [emoji106][emoji5]
Kochane urodziłam zdrowego synka miał byś 3700g a urodził się 3530g i 56cm szczęścia o 21.10 siłami natury chociaż poród był wywoływane i strasznie ciężki udało się bez naciecia krocza wod już nie miałam wcale dlatego tak ciężko
Gratulacje!!! [emoji847][emoji5]
Było ciężko, ale warto [emoji5] jak widać usg się myli, choć różnica nie była zbyt duża [emoji106]
Która chętna na datę porodu 11.11?? [emoji16][emoji847][emoji5]