reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

@Igorowelove gratulacje kochana!!!! Spisalas sie na medal.

Ja dzis wstalam o 6 rano bo na 9 mialam z Nikosiem wizytę kontrolną w centrum zdrowia dziecka:)
Wszystko narazie jest ok
Pojechala z nami moja kolezanka tak na wszelki wypadek gdybym sie gorzej poczula. Ale wszystko poszlo mega sprawnie. Wwiec 10.30 bylysmy po wizycie . udalo sie mi jeszcze odstawic Nikosia na 11 do przedszkola. Zrobilam zakupy wrocilam do domu i padlam jak mucha spalam sobie póltorej godziny dalej lezakuje... Lece rozpakowac zakupy i spadam po nikosia do przedszkola. Bo biedny tez pewnie zmeczony po takim porannym wstaniu. Dosypial w autobusie.
O dzieo ta drzemka zrobila mi dobrze bo zazwyczaj czuje sie jakas przybita po przebudzeniu.
W poniedzialek mam wizytę u mojej gin to bedzie 9 dni do terminu bede ja chyba blagac o ten masaż szyjki hihi

reklama
Powiedzcie mi taką jedną rzecz
Poród mam za jakieś 4 tygodnie a odrosty mam niesamowite na pazurach hybrydke miałam. I pytanie czy ja mogę sobie zrobić hybrydke czy nie bo to inne czasy teraz są teraz lepsze są sprzęty i wogole. Będę rodzic w matce polce.

Poród mam za jakieś 4 tygodnie a odrosty mam niesamowite na pazurach hybrydke miałam. I pytanie czy ja mogę sobie zrobić hybrydke czy nie bo to inne czasy teraz są teraz lepsze są sprzęty i wogole. Będę rodzic w matce polce.
Ja nie noszę hybrydy już od maja, ale z tego co dziewczyny pisały wcześniej w niczym to nie przeszkadza. Najlepiej dopytać w szpitalu, w którym będziesz rodziła

@Igorowelove gratulacje kochana!!!! Spisalas sie na medal.

Ja dzis wstalam o 6 rano bo na 9 mialam z Nikosiem wizytę kontrolną w centrum zdrowia dziecka:)
Wszystko narazie jest ok
Pojechala z nami moja kolezanka tak na wszelki wypadek gdybym sie gorzej poczula. Ale wszystko poszlo mega sprawnie. Wwiec 10.30 bylysmy po wizycie . udalo sie mi jeszcze odstawic Nikosia na 11 do przedszkola. Zrobilam zakupy wrocilam do domu i padlam jak mucha spalam sobie póltorej godziny dalej lezakuje... Lece rozpakowac zakupy i spadam po nikosia do przedszkola. Bo biedny tez pewnie zmeczony po takim porannym wstaniu. Dosypial w autobusie.
O dzieo ta drzemka zrobila mi dobrze bo zazwyczaj czuje sie jakas przybita po przebudzeniu.
W poniedzialek mam wizytę u mojej gin to bedzie 9 dni do terminu bede ja chyba blagac o ten masaż szyjki hihi
Jak byłam mała też jeździliśmy do CZD. Pamiętam te ranne wstawania po 3... Podróż pociągiem w zimę do Warszawy, a potem godzinę do Międzylesia. Zwykle też spałam w autobusie. To było straszne dla mnie. Ale zawsze w podziemiach mama kupował nam coś dobrego :D Pamiętam koktajle owocowe w punkcie za stoiskami z ciuchami.
Jutro masz rozprawę?

Ja jutro na 11:00 do ginekologa. Już się boję ile mała będzie ważyć ;) Dwa tygodnie temu 3612g...

Musiałabyś się dowiedzieć u siebie w szpitalu, bo to właśnie wszystko od sprzętu zalezy. Mnie powiedziała, że mogą być pomalowane normalnym lakierem jakimś jasnym. Hybryda i żele zdecydowanie nie. To jeżeli chodzi o ręce. Nogi jak kto chce:)
Można kombinować i np u każdej ręki po 1 palcu zostawić bez hybrydy. Ja wolę nie kombinować, niż mam się później nasluchac, że 'paniusia rodzic przyjechała' czy coś... :)

Ja ściągnęłam całkowicie w 37 tygodniu. Paznokcie troszkę się zregenerują [emoji16] Mama ginekolog pisała, że można mieć ale bezbarwne. Bo kolor może zaburzyć wynik. No i z kolorem nie będzie widać czy coś się dzieje.
Myślałam, że będę musiała je do zera obciąć, ale na szczęście nie ma takiej potrzeby ładnie się trzymają

Hejki!
Gratulacje dla Klaudii i Sary :D
Moja mama dzisiaj próbuje wnuczkę zaczarować, żeby wyszła, bo ma dzisiaj urodziny :D Niestety mała się chyba nie wybiera na tę stronę brzucha :p
Czekamy z tortem na narzeczonego, więc dopiero po 18 będziemy jeść, a kupiłam migdałowo- czekoladowy i już mi ślinka na niego cieknie hahaha :D
Miłego popołudnia Dziewczyny, może jeszcze któraś dzisiaj powita swoje Maleństwo, trzymam kciuki :D

Dzwoniłam do szpitala i Pani doktor powiedziała że nie ma ścisłych przepisów na to czy mogą być czy nie to zależne jest Ode mnie... Ale tak sobie pomyślałam że wasze opinie też mnie interesują [emoji16][emoji16][emoji16]
U mnie w szpitalu nie pozwalają na pomalowane paznokcie. Ja już hybrydy zdjęłam parę miesięcy temu, bo przestało mi się chcieć je robić :D Po porodzie już zapowiedziałam Narzeczonemu, że idę na paznokietki, rzęsy i do fryzjera. Tak w ramach prezentu za te trudy ciążowe :D
Chociaż pewnie jak zobaczę córeczkę to będzie dla mnie wyatarczającą nagrodą hihi <3

reklama
Hejki!
Gratulacje dla Klaudii i Sary :D
Moja mama dzisiaj próbuje wnuczkę zaczarować, żeby wyszła, bo ma dzisiaj urodziny :D Niestety mała się chyba nie wybiera na tę stronę brzucha :p
Czekamy z tortem na narzeczonego, więc dopiero po 18 będziemy jeść, a kupiłam migdałowo- czekoladowy i już mi ślinka na niego cieknie hahaha :D
Miłego popołudnia Dziewczyny, może jeszcze któraś dzisiaj powita swoje Maleństwo, trzymam kciuki :D
Moja mama też próbuje czarować żeby wnuk urodził jej się w urodziny (ma 18listopada) zobaczymy co wyjdzie z jej czarów. Ja wolałabym żeby miał osobno urodziny a nie z babcią :)

Do góry