reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

@@karasjowa ja mam wannę w domu i żeby tak naprawdę umyć włosy muszę do niej cała wejść co prawda ciężko później mi wstać z niej [emoji38][emoji38] bo z głowa w dół nad wanna to już nie daje rady. Dzisiaj jestem u teściów a oni mają i wannę szerszą [emoji38][emoji38] i prysznic [emoji7][emoji7] więc skorzystałam z prysznica [emoji3] a tak to też mam dylemat jak i kiedy te włosy umyć [emoji21]

reklama
@@karasjowa ja mam wannę w domu i żeby tak naprawdę umyć włosy muszę do niej cała wejść co prawda ciężko później mi wstać z niej [emoji38][emoji38] bo z głowa w dół nad wanna to już nie daje rady. Dzisiaj jestem u teściów a oni mają i wannę szerszą [emoji38][emoji38] i prysznic [emoji7][emoji7] więc skorzystałam z prysznica [emoji3] a tak to też mam dylemat jak i kiedy te włosy umyć [emoji21]
Eeee to ze mną nie jest tak źle, myje włosy nad wanną zgieta w pół hehehe

Nie wytrzymam chyba, chcę jeść....o matko jak mnie ssie!

Dziewczyny chyba nie umyje tych włosów, idę się położyć w wannie bo takich bolesnych skurczy dostałam że prawie leżę i płacze. Przyszły tatuś dostał oczy jak pięć złotych, chyba nie wierzy że to może być już. Ja się zginą w pół, całe plecy zdretwiale z bólu.... Laze teraz po polpietrze próbuje to rozchodzic. Zobaczymy po kąpieli. Ale klakow nie ruszam, nie jadę na porodowke w mokrych, jak co to wykapie się po [emoji28]

Dziewczyny chyba nie umyje tych włosów, idę się położyć w wannie bo takich bolesnych skurczy dostałam że prawie leżę i płacze. Przyszły tatuś dostał oczy jak pięć złotych, chyba nie wierzy że to może być już. Ja się zginą w pół, całe plecy zdretwiale z bólu.... Laze teraz po polpietrze próbuje to rozchodzic. Zobaczymy po kąpieli. Ale klakow nie ruszam, nie jadę na porodowke w mokrych, jak co to wykapie się po [emoji28]

Poczujesz się lepiej po umyciu włosów, ja tak zawsze robię i od razu nowe siły. Jakby trzeba było jechać wysuszysz, a umyte włosy to nowa energia do rozwoju sytuacji.

Moje włosy przestały się przetłuszczać w ciąży, ale myje co 2 dzień, bo lubię się moczyć pod deszczownica.Mamy wannę, ale przy niej parawan szklany i można korzystać jak z prysznica.

Jedz! Ja właśnie czekam na kolację od męża [emoji39][emoji16]
Obcielam sama paznokcie u stop! Ha! Nie jest źle [emoji123][emoji6]
Zjadłam dwie kanapki z pieczonym boczkiem i musztardą...a co mi tam
Ojoj może wreszcie ruszy!!! Oby to już było to. Daj znać jak Ci idzie [emoji4]

Wydaję mi się, że na ból spojenia czy bioder nie pomoże apap, bo to przecież chrząstka i kości, a na to raczej nie apap ;)
Ja już nawet nie narzekam, bo ledwo się przekręcam z boki na bok, o wstawaniu bez bólu już zapomniałam, stania na jednej nodze też już dawno nie pamiętam. Ogólnie byle do porodu...
Dzisiaj narzeczony pomasuje piersi, może coś się zacznie dziać :p Ileż można chodzić z rozwarciem i bez czopa, no ja bym już wyszła na miejscu mojej Gai haha :D
@karasjowa powodzonka, oby to było to! :D

reklama
Do góry