Mirakulum
Fanka BB :)
Bardzo miło z ich strony, cudowne prezenty [emoji4]
Może faktycznie cycochy rosną, aczkolwiek już nie muszą hehehe
Dziś chyba będę miała ciężką noc. Pachwiny mnie bolą-czuję takie jakby prądy. Ogólnie bierze mnie jakieś zmęczenie. Starsza córka często pyta kiedy urodze-też już się niunia nie może doczekać [emoji4]
moje cycochy tez juz sie bardziej nie rozciagna hehe choc przy nawale byly monstrualne , mam fotki lol koszmar
No to może tuż tuż już jesteśmy, oby ) Ja też czuję wszystko nabrzmiale. Z cyckow mi zaczęło się saczyc coś, całe podwozie mnie boli, jakby kości mi się na boki rozjezdzaly :/ Zgaga mnie taka paliła ostatnie dwa dni że aż płakać się chciało, a dzisiaj to wymiotować mi się chce. W pierwszej ciąży nie miałam takich przebojów więc się czuje bardzo niedoinformowana. Z drugiej strony nie chce za dużo czytać w internecie, bo znowu się napale że poród za zakrętem i po co [emoji28] tylko się wkurze jak cała nockę znów prześpie. Nie chcę mi się ale muszę się ruszyć, jeszcze troszkę prania rozwiesze póki wiaterek i słońce. Przepralam wszystko co się przeprac dało od wózka, więc cała gondola świeża I pachnąca czeka [emoji4] Kupowałam używany wózek, co prawda Przepralam jak go przywiezlismy ale stał pod schodami w schowku ponad 3 miesiące, wyciągnęłam teraz i się jakiś taki wydawał... Dziwny [emoji28] Po raz kolejny ubranka poprzebieralam, moja kolekcje pieluszek poukladalam od największych do najmniejszych [emoji23] Kupiłam sobie po trzy/cztery duże paczki z każdego rozmiaru aż do 4, jak co to będę wydawać albo dokupywac. Ale mam średnio 150-200 pampersow z każdego rozmiaru [emoji28] już bym tak chciała żeby bobas tu był, tak się smutno patrzy na te wszystkie sprzęty jak tak stoją i się kurza [emoji4]
oj a pampersy to ida jak woda hahah ... ja swojego moglabym co chwile przewijac bo kupka co rusz jest
co drugi dzien reklamowka pampersow zuzytych oO
a z piersi to ci sie siara saczy
z tym rozjechaniem w kosciach.... oj przezylam to samo i najgorsze ze pare dni po porodzie jeszcz czulam ze kosci sa rozjechane i mialam problem z normalnym chodzeniem przez pierwsze dni a potem z dnia na dzien bylo lepiej
3 miesiace wozka nie widzialas to jak go zobaczylsz to jak nowy hehe