Weronikakrz
Fanka BB :)
Bolalo strasznie ale mnie w sumie nie zapytal czy moze tylko sprawdzal rozwarcie i zaczal rozciagac palce mial u dolu a druga ręka przyciskal brzuch na gorze na wysokości mostka@Tyna_88 nie mam duszności... Na razie. Po prostu nie mam weny, nie chce mi się nic. Raczej nie powinno ci się robić ciemno przed oczami i słabo. Najlepiej powiedzieć lekarzowi, bo przy tym ciśnieniu to nienaturalny objaw raczej... Kiedy masz wizytę? Może jakieś leki że sobą nie grają?
@azamamew i @Kredka_na_baterie wcześniej testowalam ten sposób z nitką, ale bezskutecznie normalnie mi się kręcił ten pierścionek, ale przez kostkę nie chciał przejść. Już po jubilerze i 10 zł sprawę zalatwilo. Jak dojde do siebie po porodzie to sobie zlutuje, albo powiększe i git
Ja mam dzisiaj wizytę o 17 dopiero, ciekawe czy klucha podrosla coś, bo ja znów z waga do przodu Przynajmniej mi się sprawa ciśnienia wyjaśniła, bo w domu najczęściej mam 120/75 w tych okolicach, a mierze 3x dziennie w szkole rodzenia i u lekarza zawsze wyższe....
@Weronikakrz myślałam, że już nie praktykuja tego masażu, ale chyba też bym się zgodziła, żeby coś ruszyło w koncu
@Ewela2805 wspaniałe, że wychodzicie gratulacje!
@Dzidzi bobo jak masz wszystko to pakuj. Będziesz spokojniejsza. W razie co możesz sobie przecież wyjąć, przepakowac czy wyprać jeszcze raz.
Jak wróciłam do domu to mam delikatne plamienia teraz brzuch się spina i zaczynają się skurcze może coś ruszy