Dzidzi bobo
Fanka BB :)
A jesli chodzi o samopoczucie to dzisiaj fatalnie oj fatalnie. Boli mnie glowa jest mi nie dobrze slabo mi i wogole czuje sie do dupy.[emoji21][emoji21][emoji21]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak mialam wczoraj dzis tez dupy nie urywa ale jest lepiej to chyba teraz normalne dla nas takie wachania samopoczucia. Trzeba sie z tym oswoić. Moze jutro bedzie lepiej. Dzis poleżeć polecam pogapic sie w tv pospać i tyle i nie myslec nad tym ze to zle ze jestes w kiepskiej formie tylko pozwol sobie w niej byćA jesli chodzi o samopoczucie to dzisiaj fatalnie oj fatalnie. Boli mnie glowa jest mi nie dobrze slabo mi i wogole czuje sie do dupy.[emoji21][emoji21][emoji21]
Jestem i czytam na bieżąco
Od 2 miesięcy biorę tardyferon. 2 tygodnie temu hemoglobinę miałam na dolnej granicy normy. Erytrocyty i hematokryt dalej poniżej, ale też już lepiej. No ale dalej biorę to żelazo 2x1, więc chyba nie powinno znowu spadać... W piątek mam wizytę to powiem o tym wszystkim. Oby po porodzie te wszystkie dziwne dolegliwości nam szybko zniknęły.A jak z wynikami krwi u Ciebie? Może masz anemie?
Ja tak się czuję jak mam niskie ciśnienie, ale takie poniżej 90/60
Odpoczywaj, wstawaj powoli.
Ja miałam ale już przed porodem, "cudowna sprawa" [emoji54] ale pomaga w szybszych rozwieraniu szyjki. Jeżeli miało by mi teraz pomóc to bym się zdecydowała. Boli ale u mnie zdało egzamin.
Może dzięki temu u Ciebie już ruszy z kopyta - tego Ci życzę :-)
Jeżeli chodzi o pierwszeństwo to u nas też słabo jest to respektowane. Wczoraj w lidlu pani kasjerka zapytała tylko czemu nie podeszłam bez kolejki, ale same wiecie, że wpychanie z wózkiem między ludźmi nie jest przyjemne i dla mnie to większy stres niż samo czekanie w kolejce. W Rossmann i w aptece tylko mi się zdarzyło, że mnie wywołano.
W laboratorium też to nie obowiązuje, tym bardziej, że u nas jest więcej ciężarnych niż zwykłych pacjentów hehehe
Brzuszek bolał ją i kupki zrobić nie mogła.. O 1ej nad ranem plakala strasznie, wzięłam ją do swojego łóżka i masowalam brzuszek i tak spalysmy do 5ej, i zrobiła w końcu kupkę i teraz już lepiej [emoji4]dzieci tracą do 3.doby i mały powinien chyba być wazony w PN. rano??. podobniez do 10% masy ciała może stracić .. a dopiero po tym 3 dniu powinien zacząć przybierać ..i na 8 dobę niby powinien wrócić do masy urodzeniowej . co prawda w.3 dobie mój młody stracił ok 6% (180g na jego 3380) a w ciągu następnych 7dni przybrał 380g ..
także twój malec mieści się w granicy
trzeba patrzeć też właśnie ile pieluszek schodzi .. jak moczy.jak kupka
@Ewela2805 o jej kolkę?? mam nadzieję że jednak więcej jej się to już nie przytrafi biedactwo
Wychodzimy !!!@maiacyr
Śliczny Mati[emoji7] chłopak jak malowany [emoji5][emoji16]
A ty jak się czujesz?
@Ewela2805
Maja ma kolki? W sensie płacze i problemy z brzuszkiem? [emoji53]
Pięknie rośnie to moze niedługo wyjdzie do domu??
Boże.. poobijac je naprawde !!! Ale już niedługo do domku [emoji177]Jestem wsciekla. Nie wychodzimy, bo maly ma zoltaczke. Tylko jak im zglaszalam wczoraj te oczka to stwierdzily, ze to jest jeszcze w normie i poziomu mu nie zmierzyli nawet. Jak by to zrobili to juz wczoraj mogl sie opalac a nie od dzisiaj.
Trzymam kciuki kochana !!!!No dziewczyny ja w drodze do szpitala, oby to było to [emoji1307][emoji1307]