Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Wiesz co nasz szpital to jakas abstrakcja. Jedna Pani dzis poszla i wczoraj się pytala tp powiedzielo jej ze 12 godz lezenia plackiem. Dzis Pani, ktora jako pierwsza idzie jutro sie pytala i inna polozna jej powiedziala ze 8 godz. Beda chodzić to musze sie zapytac sama jestem juz po konsultacji z anestezjologiem, takze nie ma odwrotu
Super, że to już jutro. Jak poczujesz się na siłach po porodzie to daj znać Szczerze bardzo ciekawi mnie waga, czy dużo będzie odbiegać od USG
dziś odrobinę posprzątałam. Lewa noga mocno mi spuchła. Wymoczyłam i mąż pomasował-troszkę przeszło. Ale teraz znowu jest mocno nabrzmiała, prawa też trochę ale zdecydowanie mniej.
@Weronikakrz jak się kochana czujesz? Zakupy udane? Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej urodziła.
Napina mi się dziś troszkę częściej brzuch, ale dziś nie ma męża, więc niema opcji na jakiekolwiek rozwinięcie akcji
We wtorek mam wizytę, zobaczymy co tam na dole słychać, może zrobi mi usg (poproszę go, bo ciekawa jestem jak z wagą-w 33 tc ważyła2760g a teraz będzie 38 tc na wizycie)