reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Hej [emoji4]
Ja po wizycie u gina. Od 3 dni maluszek mnie tak glowka stukal mocno w kanal rodny ze az podskakiwalam do gory [emoji21] ale szyjka zamknieta nic nie wskazuje obecnie na wczesniejszy porod [emoji38] dzisiaj 35t zaczynam 8 listopada mam uzg 37 bedzie to juz ostatania moja raczej wizyta bedzie u gina pozniej to chyba do szpitala w razie czego.Lekarz powiedzial ze musi byc glowka nisko skoro tak go czuje mocno. Tak mocno mnie glowka stukal ze myslalam ze bede miec rozwarcie na 2 palce ale jest ok [emoji16][emoji16] dostalam ostatnie skierowanie na badania i czekam az sie bedzie dzialo [emoji3][emoji3]

@Koka27 to czekamy na piatek hihih
a o ktorej godzinie???

:):):)

Ewela wreszcie trafila Wam sie konkretna babka.. nie kazda potrafi dobrze doradzic i pokazac. jesi dziecko zlapie piers z cala otoczkaa to bedzie dobrze ssac i az tak sie meczyc nie bedzie takze super ze pomogla

@Dzidzi bobo pamietam to uczucie hihihih

a teraz przyzwyczajam sie ze smigam jak nowonarodzona;d tylko piersi przybierajac pokarmem przypominaja ze niedawno bylam w ciazy lol

@Koka27 to czekamy na piatek hihih
a o ktorej godzinie???

:):):)

Ewela wreszcie trafila Wam sie konkretna babka.. nie kazda potrafi dobrze doradzic i pokazac. jesi dziecko zlapie piers z cala otoczkaa to bedzie dobrze ssac i az tak sie meczyc nie bedzie takze super ze pomogla

@Dzidzi bobo pamietam to uczucie hihihih

a teraz przyzwyczajam sie ze smigam jak nowonarodzona;d tylko piersi przybierajac pokarmem przypominaja ze niedawno bylam w ciazy lol
Jestem na liście 2 wiec pewnie koło 9 :)

Ja już po wizycie. Odebrałam wyniki, na szczęście wszystko ok, nie mam białkomoczu i watrobówka też ok. Nawet hemoglobina mi wzrosła do ponad 13.
Szyjka miękka i krótka, ale bez rozwarcia. Małgosia waży 3612 g... Także wyszłam z życzeniami żeby nie dorwać do terminu (jeszcze 3 tyg do daty porodu z OM). Wreszcie pokazała swoją buźkę- zaraz wstawię zdjęcie w temacie wizyt ;)

Ja już po wizycie. Odebrałam wyniki, na szczęście wszystko ok, nie mam białkomoczu i watrobówka też ok. Nawet hemoglobina mi wzrosła do ponad 13.
Szyjka miękka i krótka, ale bez rozwarcia. Małgosia waży 3612 g... Także wyszłam z życzeniami żeby nie dorwać do terminu (jeszcze 3 tyg do daty porodu z OM). Wreszcie pokazała swoją buźkę- zaraz wstawię zdjęcie w temacie wizyt ;)
kawał kobitki :) Ale może być błąd pomiaru i będzie ciut mniejsza :)

Trzymam kciuki!!! I po ilu godzinach kolonizacja, jak to wygląda w Twoim szpitalu?
Wiesz co nasz szpital to jakas abstrakcja. Jedna Pani dzis poszla i wczoraj się pytala tp powiedzielo jej ze 12 godz lezenia plackiem. Dzis Pani, ktora jako pierwsza idzie jutro sie pytala i inna polozna jej powiedziala ze 8 godz. Beda chodzić to musze sie zapytac sama :) jestem juz po konsultacji z anestezjologiem, takze nie ma odwrotu ;)

reklama
U mnie mlody okolo 3700 i tez 3 tyg do terminu. Zobaczymy jaki wyjdzie jutro faktycznie :)

Do góry