reklama
Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Hej [emoji4]
Ja po wizycie u gina. Od 3 dni maluszek mnie tak glowka stukal mocno w kanal rodny ze az podskakiwalam do gory [emoji21] ale szyjka zamknieta nic nie wskazuje obecnie na wczesniejszy porod [emoji38] dzisiaj 35t zaczynam 8 listopada mam uzg 37 bedzie to juz ostatania moja raczej wizyta bedzie u gina pozniej to chyba do szpitala w razie czego.Lekarz powiedzial ze musi byc glowka nisko skoro tak go czuje mocno. Tak mocno mnie glowka stukal ze myslalam ze bede miec rozwarcie na 2 palce ale jest ok [emoji16][emoji16] dostalam ostatnie skierowanie na badania i czekam az sie bedzie dzialo [emoji3][emoji3]
Ja po wizycie u gina. Od 3 dni maluszek mnie tak glowka stukal mocno w kanal rodny ze az podskakiwalam do gory [emoji21] ale szyjka zamknieta nic nie wskazuje obecnie na wczesniejszy porod [emoji38] dzisiaj 35t zaczynam 8 listopada mam uzg 37 bedzie to juz ostatania moja raczej wizyta bedzie u gina pozniej to chyba do szpitala w razie czego.Lekarz powiedzial ze musi byc glowka nisko skoro tak go czuje mocno. Tak mocno mnie glowka stukal ze myslalam ze bede miec rozwarcie na 2 palce ale jest ok [emoji16][emoji16] dostalam ostatnie skierowanie na badania i czekam az sie bedzie dzialo [emoji3][emoji3]
Mirakulum
@Koka27 to czekamy na piatek hihih
a o ktorej godzinie???
Ewela wreszcie trafila Wam sie konkretna babka.. nie kazda potrafi dobrze doradzic i pokazac. jesi dziecko zlapie piers z cala otoczkaa to bedzie dobrze ssac i az tak sie meczyc nie bedzie takze super ze pomogla
@Dzidzi bobo pamietam to uczucie hihihih
a teraz przyzwyczajam sie ze smigam jak nowonarodzona;d tylko piersi przybierajac pokarmem przypominaja ze niedawno bylam w ciazy lol
a o ktorej godzinie???
Ewela wreszcie trafila Wam sie konkretna babka.. nie kazda potrafi dobrze doradzic i pokazac. jesi dziecko zlapie piers z cala otoczkaa to bedzie dobrze ssac i az tak sie meczyc nie bedzie takze super ze pomogla
a teraz przyzwyczajam sie ze smigam jak nowonarodzona;d tylko piersi przybierajac pokarmem przypominaja ze niedawno bylam w ciazy lol
Jestem na liście 2 wiec pewnie koło 9@Koka27 to czekamy na piatek hihih
a o ktorej godzinie???
MangoWawa
Jestem na liście 2 wiec pewnie koło 9
Trzymam kciuki!!! I po ilu godzinach kolonizacja, jak to wygląda w Twoim szpitalu?
Kredka_na_baterie
Ja już po wizycie. Odebrałam wyniki, na szczęście wszystko ok, nie mam białkomoczu i watrobówka też ok. Nawet hemoglobina mi wzrosła do ponad 13.
Szyjka miękka i krótka, ale bez rozwarcia. Małgosia waży 3612 g... Także wyszłam z życzeniami żeby nie dorwać do terminu (jeszcze 3 tyg do daty porodu z OM). Wreszcie pokazała swoją buźkę- zaraz wstawię zdjęcie w temacie wizyt
Szyjka miękka i krótka, ale bez rozwarcia. Małgosia waży 3612 g... Także wyszłam z życzeniami żeby nie dorwać do terminu (jeszcze 3 tyg do daty porodu z OM). Wreszcie pokazała swoją buźkę- zaraz wstawię zdjęcie w temacie wizyt
Mama Zuzi i Antosia
kawał kobitki Ale może być błąd pomiaru i będzie ciut mniejszaJa już po wizycie. Odebrałam wyniki, na szczęście wszystko ok, nie mam białkomoczu i watrobówka też ok. Nawet hemoglobina mi wzrosła do ponad 13.
Wiesz co nasz szpital to jakas abstrakcja. Jedna Pani dzis poszla i wczoraj się pytala tp powiedzielo jej ze 12 godz lezenia plackiem. Dzis Pani, ktora jako pierwsza idzie jutro sie pytala i inna polozna jej powiedziala ze 8 godz. Beda chodzić to musze sie zapytac sama jestem juz po konsultacji z anestezjologiem, takze nie ma odwrotuTrzymam kciuki!!! I po ilu godzinach kolonizacja, jak to wygląda w Twoim szpitalu?
reklama
U mnie mlody okolo 3700 i tez 3 tyg do terminu. Zobaczymy jaki wyjdzie jutro faktycznieJa już po wizycie. Odebrałam wyniki, na szczęście wszystko ok, nie mam białkomoczu i watrobówka też ok. Nawet hemoglobina mi wzrosła do ponad 13.