Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Z tego co pamiętam @FiLi88 w poprzedniej ciąży chodziła kilka tygodni z takim rozwarcie, ale nie jestem pewnaA dziś mi też się spina i trochę boli ale nie przejmuje się i jadę wieczorem na fish spa ż koleżanka ciekawa jestem czy wytrzymam bo niby te rybki strasznie laskocza ale zrobię coś dla siebie i może się lepiej poczuje mąż teraz ma wolne aż do poniedziałku mam nadzieję że się coś ruszy jak będzie w domu dziś umyl lodówkę i zamrazarnik teraz kuchnie sprzata chyba on też ma syndrom wicia gniazda [emoji1] [emoji1]
Jak myślicie ile pochodzę z tym rozwarciem wiem że niemoge teraz chodzic na basen i uważać na toalety żeby się bakteria nie zarazić tak mi mój ginekolog mówił
@FiLi88 wypowiedz się
FishSpa nie wiem czy bym się nie bała że mi te małe piranie nie odgryzą paluszków hehhehe
Udanego relaksu
Bylam dzis ostatni raz u lekarza prowadzącego. Z usg termin mam na 4listopad,ale ze wzgledu na miednicowe ułozenie dostalam skierowanie na cc na poniedzialek. Mala wazy ok 3500g. Z jednej strony strasznie cieszę się ze mała bedzie z nami,z drugiej boje sie cesarki. Narazie skupiam sie na urodzinkach synka bo w sobote skonczy 2 latka
Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app
Też strasznie się bałam CC (ale na szczęście będzie SN). Wiem jednak, że w takim przypadku jak u Ciebie starałabym się podejść do tego optymistycznie. Nie mamy na wszystko wpływu, najważniejsze aby dziecko było zdrowe.
Wszystkiego najlepszego dla dzielnego dwulatka Niedługo będzie pomagał mamusi w wychowaniu rodzeństwa.
To moje dziecię strasznie dziś wiercące. Wbija mi się tam w dół w pachwiny, skóra na brzuchu aż boli - tak kopie i się wygina. Normalnie szok.