Ewelina1406
Fanka BB :)
Chyba na godzinę zmruzylam oczy. Lenka bardzo aktywnaTo całe szczescie, odespalas trochę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba na godzinę zmruzylam oczy. Lenka bardzo aktywnaTo całe szczescie, odespalas trochę?
U ktorej z dziewczyn maluszek ma dosc czesto a nawet bym powiedziala bardzo czesto czkawke ? Moj to czka czy jak sie napije czy jak zjem cIzy jak nic nie robie [emoji38][emoji38] czesto ma czkawke... jak go pukam w miejsce gdzie czka czasem pomaga [emoji3][emoji3]... jego ruchy juz bola czasem jak sie wypnie a jeszcze moj starszy syn bawi sie z nim on go puka w brzuch a maly mu oddaje tylko szkoda ze mnie to boli a syn sie cieszy ze znim sie bawi [emoji3] ja mam termin na 8 grudnia ale mnie sie wydaje ze ppd koniec listopada urodze. Narazie nic nie wskazuje ale mam takie przeczucie [emoji848]
@@Ewelina 1406 w takim przypadku powinnas isc do dentysty oni musza a nawet maja obowiazek psi zeby w takiej sytuacji przyjeli cie bez kolejki i bez wyciagnjetej karty.... Jesres w ciazy walcz o to bo jak nie teraz to kiedy? Przyjmuja bez kolejki i terminu z bolem a jeszcze kobiete w ciazy tym bardziej.... Nje mozesz sie meczyc bo dzidziusia stresujesz kochana.[emoji4][emoji4][emoji4]
Niby zacząć się może w każdej chwili, ale ja już się nastawiam na najpóźniejszy termin [emoji14]@Igorowelove a ja myślałam, że Ty już urodzisz na dniach a tu się nie
zanosi [emoji23]
@Ewelina1406 współczuję tego bólu zęba [emoji85]
Ale jestem rozdrażniona [emoji35] wszystko mi z rąk leci, wszystko mnie wkurza i w dodatku coś mnie w dole boli brzuch, tzn. tak bliżej spojenia, chodzić przez to nie mogę [emoji85]
Jeszcze Moj mnie drażni bo oczywiście telefon gdzieś ma odłożony i nawet skontaktować się z nim nie można. A jakbym zaczęła rodzic? Tylko niepotrzebny stres... ehhh...
O proszę! No to trzymam kciuki żeby się rozkrecilo! Czekamy na wieści!Jestem w szpitalu mam 3 cm rozwarcia skurcze nieregularne ale bolą
Brzuch twardy ciekawe czy dziś urodze
Poszłam na wizytę u swojego ginekologa sprawdził rozwarcie i wysłał mnie do góry na porodowke ciśnienie mi trochę wzroslo odezwę się później
Trzymamy kciuki oby poszło szybko raz ciach i gotoweJestem w szpitalu mam 3 cm rozwarcia skurcze nieregularne ale bolą
Poszłam na wizytę u swojego ginekologa sprawdził rozwarcie i wysłał mnie do góry na porodowke ciśnienie mi trochę wzroslo odezwę się później
Moja ma czkawki min 2 razy dziennie. Zazwyczaj po slodkim. Czasami mam zbyt duza przerwe miedzy kolejnym posilkiem i jak cos zjem to potrafi ja meczyc dobre 10 minMój bobo ma tak samo... zwariować można... zazwyczaj zaraz po jedzeniu lub wypiciu czegoś słodkiego... czasem nawet jeden cukierek wystarczy...
Co ciekawe, moja koleżanka w ciąży córką cały czas brzuch skakał, a z synkiem zero czkawki! Ciekawa jestem, czy jest jakaś reguła.
A ty nosisz dziewczynkę, czy chłopca?
Mocno trzymamy kciuki![emoji9]Jestem w szpitalu mam 3 cm rozwarcia skurcze nieregularne ale bolą
Jestem w szpitalu mam 3 cm rozwarcia skurcze nieregularne ale bolą
Jestem w szpitalu mam 3 cm rozwarcia skurcze nieregularne ale bolą