W takim razie powodzenia, fajnie jakby już ruszyło. Trzymaj się dzielnie [emoji4]Jestem w szpitalu mam 3 cm rozwarcia skurcze nieregularne ale bolą
Brzuch twardy ciekawe czy dziś urodze
Poszłam na wizytę u swojego ginekologa sprawdził rozwarcie i wysłał mnie do góry na porodowke ciśnienie mi trochę wzroslo odezwę się później
reklama
Trzymam za Was kciuki! [emoji4]Narazie czekam na rozwój akcji kazali mi wziąść prysznic o 17 sprawdza czy są skurcze coś mi się zdaje że to nie teraz na ktg były skurcze mnie tam niebardzo bolało a dochodziły do 100 [emoji33][emoji33]
Stoję sobie kręce biodrami bo mi tak lepiej ale myślę że mnie wypuszcza
Szara20
Fanka BB :)
Mnie jak wczoraj wypadł to jeszcze dzisiaj wylatuje mi taka gęstsza wydzielina, ale jest bardziej mleczna, nie brązowa no i u mnie to rozwarcie na 2cm jest, ale skurczy nawet w nocy żadnych nie było Też się zastanawiam ile jeszcze pochodzę w ciąży teraz jutro od 18.47 jest Pełnia, więc może coś się ruszy
Ja już mam wszystko oprócz wózka, który moi rodzice kupią po porodzie. Mama dostała wózek od swojego taty jak mnie urodziła i teraz też chce tak zrobić ona
Jeszcze wczoraj byliśmy z Moim po szafkę, bo mamy kołdry nasze i poduszki i małej kołderkę, której na razie nie będzie miała no i stwierdziłam, że zamiast tak brzydko leżeć we workach to pochowam to do szafy zamówiłam worki próżniowe i na razie będzie to leżeć w szafie
Oczywiście nie obeszło się bez sprzeczki z Moim, bo ja swoje racje musiałam wtrącić, on się denerwował, bo nie mógł przykręcić drzwiczek ale potem się pogodziliśmy
W ogóle Dziewczyny jak to jest. Przy rozwarciu i bez czopa można uprawiać seks??? Wczoraj się wystraszyłam i stwierdzilam, że nie można, ale czytałam w necie i raczej wszędzie pisano, że jak najbardziej można, bo to naturalny przyspieszacz porodu. Jakie Wy macie informacje na ten temat?
Ja mam rozwarcie na opuszek palca, czop mi częściowo odszedł w 30tc i dostaliśmy pozwolenie na współżycie
Jestem w szpitalu mam 3 cm rozwarcia skurcze nieregularne ale bolą
Brzuch twardy ciekawe czy dziś urodze
Poszłam na wizytę u swojego ginekologa sprawdził rozwarcie i wysłał mnie do góry na porodowke ciśnienie mi trochę wzroslo odezwę się później
Powodzenia!
Weronika00
Ooo, dziękuję za odpowiedźJa mam rozwarcie na opuszek palca, czop mi częściowo odszedł w 30tc i dostaliśmy pozwolenie na współżycie
Weronikakrz
Bylam po prysznicem skurcze znowu siw zwiekszyly chodzę i kręce biodrami bóle mam krzyżowe jak ż córka przynieśli mi obiad i kazała jeść żeby się wzmocnić przed porodem
Moja sala porodowa coś czuje że to trochę potrwa
Moja sala porodowa coś czuje że to trochę potrwa
Załączniki
LassHa
Bylam po prysznicem skurcze znowu siw zwiekszyly chodzę i kręce biodrami bóle mam krzyżowe jak ż córka przynieśli mi obiad i kazała jeść żeby się wzmocnić przed porodem
Moja sala porodowa coś czuje że to trochę potrwa Zobacz załącznik 910162Zobacz załącznik 910163Zobacz załącznik 910164Zobacz załącznik 910165
Trzymam kciuki żeby się ruszyło i szybko skończyło [emoji1307][emoji1307][emoji6]
Igorowelove
Moderatorka
Już niedługo będziesz malucha tuliła! [emoji7]Bylam po prysznicem skurcze znowu siw zwiekszyly chodzę i kręce biodrami bóle mam krzyżowe jak ż córka przynieśli mi obiad i kazała jeść żeby się wzmocnić przed porodem
Moja sala porodowa coś czuje że to trochę potrwa Zobacz załącznik 910162Zobacz załącznik 910163Zobacz załącznik 910164Zobacz załącznik 910165
Mirakulum
Właśnie byłam w łazience, mam biegunkę od kilku dni. Czop wypadł Praktycznie na papier. Teraz trochę że mnie leci czegoś brązowego (przepraszam za takie opisy, mam nadzieję że nikogo przy obiedzie nie zlapalam!). Zadzwoniłam do szpitala, położna przepytala mnie i powiedziała że super, znaczy że wszystko się szykuje do porodu. Bolą mnie dolne partie pleców, wszystkie kości mnie bolą, ciągnie w pachwinach. Pani powiedziała żeby czekać na skurcze regularne, albo odejście wód. Dać znać jakby coś innego się ze mnie saczylo.
Dziewczyny, czy Wam ten czop wypadł już? Albo w poprzednich ciazach, czy jak wypadł to długo czekalyscie na poród?
Już trochę się denerwuje Pani kazała przejść ten dzień jak normalnie i się nie denerwować bo wszystko jest ksiazkowo. Napisałam tatusiowi maila co się stało, on to już by do domu jechał z biura bo się boi że za chwilę urodze
mi tydzień czop odchodził w znacznych ilościach przez tydzień i dopiero po tyg urodziłam
@Weronikakrz powodzenia. napewno się rozkręci
i ty wiesz że w sobotę w czasie tych skurczy jadłam jak opętana haha wlw razie co by nie być głodna LOL
czkawki mój młody miał bardzo często ..czasem wręcz całe dnie w brzuszku
MangoWawa
Niech się szybko rozkręca, a sala bardzo przytulna )
reklama
Ty obiad A ja już kolację dostałam. 3 malutkie kropeczki pszennego chleba i jakąś niezidentyfikowaną pastę.Bylam po prysznicem skurcze znowu siw zwiekszyly chodzę i kręce biodrami bóle mam krzyżowe jak ż córka przynieśli mi obiad i kazała jeść żeby się wzmocnić przed porodem
Zbieraj siły. Oby szybko poszło.