Js tak dzis mialam jak siedzialam i zszywalam mlodej pluszaka. No taki ucisk jak mlody szalal, ze az mnie poty obeszly z bolu i musialam sie położyć, bo nie dało rady szyć i dokonczylam później.Dzieci czekają na pełnię księżyca niby rodzi się wtedy najwięcej dzieci
Czy jak ruszaja się wam dzieciaczki to czujecie ucisk na piczke i odbyt bo u mnie już masakra tak pcha w dół
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Chciałabym [emoji14]Co tak cicho, wszystkie na porodówce??
Mój też tak i to nie raz aż boli jak zasunie kopa [emoji85]Tak, tez czuje ten ucisk. A od kilku dni mam wrażenie ze ona w ogóle nie śpi bo ciągle się rusza.
Ja was podziwiam za te checi juz posiadania dzieciatek
Ja nawet o tym nie mysle
Dzis zaczynam 35 tc i szczerze nie ma dzidzius wyjścia musi poczekać do konca remontu haha
Nie wiem jak kobiety rodza w samochodach i w miejscach gdzie nie ma warunkow ale serio dla mnie to nie do uwierzenia haha
Ja odpoczywam, mloda sie rozpycha - jedyne co jest dla mnie denerwujące to częste wizyty w toalecie to cos co zabiera mi sen i swobodę bo jak gdzies ide to mysle ze kibelek będzie hahaha
Dzis mam urodziny ❤ 25 te
Ale szczerze jakos tego nie czuje ,bylo minelo -maz powiedział zebym sobie garnki wybrała (bo nowe mieszkanie) hmm garnki... no niby chciałabym miec nowy komplet ladny itp ale garnki
Na następne urodziny moze patelnie...
Ja to z róży bym sie ucieszyla- glupia kiedys mowilam ze kwiatki sa glupie bo usychaja szkoda kasy i wzial chlop do serca..
A teraz mysle jakie to mile ,choc trwa chwilę
Takie rozterki nocne
Macie rozstępy ? Cos wyszło ,gdzie i jak wygląda, kremujecie dalej ?
Mi wyszly na boku lewym 3 sztuki drobne ale sa
Ja nawet o tym nie mysle
Dzis zaczynam 35 tc i szczerze nie ma dzidzius wyjścia musi poczekać do konca remontu haha
Nie wiem jak kobiety rodza w samochodach i w miejscach gdzie nie ma warunkow ale serio dla mnie to nie do uwierzenia haha
Ja odpoczywam, mloda sie rozpycha - jedyne co jest dla mnie denerwujące to częste wizyty w toalecie to cos co zabiera mi sen i swobodę bo jak gdzies ide to mysle ze kibelek będzie hahaha
Dzis mam urodziny ❤ 25 te
Ale szczerze jakos tego nie czuje ,bylo minelo -maz powiedział zebym sobie garnki wybrała (bo nowe mieszkanie) hmm garnki... no niby chciałabym miec nowy komplet ladny itp ale garnki
Ja to z róży bym sie ucieszyla- glupia kiedys mowilam ze kwiatki sa glupie bo usychaja szkoda kasy i wzial chlop do serca..
Takie rozterki nocne
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Mama Zuzi i Antosia
Wszystkiego najlepszego kochana!!!Ja was podziwiam za te checi juz posiadania dzieciatek
Ja nawet o tym nie mysle
Dzis mam urodziny [emoji173] 25 te
Takie rozterki nocne
Mój mąż niedawno sam zauważył, że dawno mi kwiatów nie przyniósł [emoji6] mimo, że są krótko to i tak jest to miły gest.
@Igorowelove już tak niewiele zostało, niedługo się zacznie akcja, będzie dobrze.
Płomyk*
Hej dziewczyny. Mało pisze ale jestem z wami cały czas.
U nas kołyska już stoi. Córka nie może się nacieszyć. Jeździ wózkiem po pokoju i misia wozi albo buja w kołysce.
Niestety mieszkania teraz nie odbierzemy tylko dopiero na styczeń nam przenieśli odbiór. Wkurzona jestem bo nie mamy tu miejsca na 4 osoby ale co zrobić. Do wiosny musimy się przemeczyc.
U nas kołyska już stoi. Córka nie może się nacieszyć. Jeździ wózkiem po pokoju i misia wozi albo buja w kołysce.
Niestety mieszkania teraz nie odbierzemy tylko dopiero na styczeń nam przenieśli odbiór. Wkurzona jestem bo nie mamy tu miejsca na 4 osoby ale co zrobić. Do wiosny musimy się przemeczyc.
Ostatnia edycja:
Paulianna89
Nareszcie skończyłam wszystko prasować [emoji85] teraz jeszcze może z jedno pranie wyjdzie jak coś dokupię.
Mnie dziś na zakupach dopadły skurcze, nie aż takie mocne ale ze dwa razy zgięłam się z bólu, mój się ładnie wystraszył [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie zakładam, że Bąbel wyjdzie wcześniej jak 10.11. Więc się tymi skurczami nie przejęłam, zwłaszcza ze były króciutkie, no ale widać że już zostało tylko 29 dni do terminu [emoji16]
Aaaa co do czucia ruchów dzieciątka, to czuję już go bardzo nisko, pęcherz to jego ulubiona zabawka i ciśnie na pusie [emoji85]
Mnie dziś na zakupach dopadły skurcze, nie aż takie mocne ale ze dwa razy zgięłam się z bólu, mój się ładnie wystraszył [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie zakładam, że Bąbel wyjdzie wcześniej jak 10.11. Więc się tymi skurczami nie przejęłam, zwłaszcza ze były króciutkie, no ale widać że już zostało tylko 29 dni do terminu [emoji16]
Aaaa co do czucia ruchów dzieciątka, to czuję już go bardzo nisko, pęcherz to jego ulubiona zabawka i ciśnie na pusie [emoji85]
Igorowelove
Moderatorka
reklama
Nasze donoszone coś się nie pchają na świat [emoji3]Ja też nie rodzę[emoji4] niech rodzi któraś z donoszonym maluchem teraz [emoji1]
@Lovegirl wszystkiego najlepszego z okazji urodzin [emoji4]