Hej Wam!
Gratuluję, Ewela! 3 bobasek z forum już z Nami
Ja wczoraj miałam kiepski dzień. Wszystko dookoła przypominało mi o zmarłym dziadku i non stop łzy w oczach, cały dzień powstrzymywałam, a wieczorem jak wszyscy spali to sobie troche popłakałam. Dzisiaj już trochę lepiej...
Mnie też tak nieraz kłuje jak Gaja wierci się główką
Dodatkowo od wczoraj kłuje mnie w pachwinach. Tzn. same pachwiny bolą mnie już dawno, ale od wczoraj 3 razy złapał mnie taki dziwny ból/kłucie.
U nas już wszystkie ciuszki poprane, poprasowane, czekają w szufladach na Maleńką
A tyle mamy tego, że się teściowa i moja babcia pytały czy bliźniaków się spodziewamy Najlepsze, że ja kupiłam jedynie 4szt body, 6szt spodenek i 2 bluzy, a reszta to od kuzyna Mojego i z olx
W poniedziałek zamawiamy fotelik, wczoraj byliśmy oglądać i zdecydowaliśmy się na Cybex Aton 5. Tylko akurat nie było wczoraj tego koloru, który bym chciała, więc zamawiam w poniedziałek i będziemy czekać
Jutro idziemy do mojej przyjaciółki, bo jej synek (którego miałam być chrzestną) miał 2 dni temu 1. pierwsze urodzinki
kupiliśmy mu pieluchy oraz grawerowane sztućce z imieniem i napisem "Pierwsze urodziny"
Jestem z nich mega zadowolona, bo są śliczne. Sama bym takie dla Małej zamówiła, ale to dopiero na Roczek
Życzę Wam spokojnej soboty!