Ojej, gratulacje wielkie!!!!!! [emoji16][emoji847][emoji5][emoji16] to z zaskoczenia cię wziął twoj synek! Skończony 34 tydzień, tak? [emoji5]
Jak będziesz miała chwilę to napisz proszę czy miałaś jakieś objawy wcześniej, że coś się działo czy nagle poszło??[emoji33]
Do 18 listopada???? [emoji86][emoji33][emoji86][emoji87][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23] bo 18 październik za szybko, nie czuje żadnych objawów przepowiadających [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha w sensie, że byłabyś złą teściową?? [emoji23][emoji23] tego nie wiesz [emoji16]
Ja mam nadzieje, ze będę taks fajna teściowa i bedą mnie chwalić Haha a co!! Mam w pracy koleżankę do której synowa normalnie dzwoni, pyta sie o zdanie, a ta koleżanka tez sobie chwali synową, mówi ze jej syn naprawdę dobrze trafił. Druga koleżanka jest teściowa od niedawna, będę ja obserwować [emoji23] a ja na swoją nie narzekam, zawdzięczam jej więcej niż mojej matce i jest wspaniała babcia dla mojego dziecka. Trochę pokory z mojej strony, trochę zrozumienia z jej i jest ok[emoji106]
Będzie dobrze z szyjka [emoji5] i ciekawe jak ja zmierzył.... laserowym wzrokiem??[emoji23][emoji85][emoji28]