reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Włozyli mi jakiś sznurek który ma jakieś rzeczy wytwarzać przez 12 godzin żeby zniszczyć macice z tego co zrozumiałam, po 12 godzinach mi dadzą kroplówke no i jutro urodzę, chyba że mała nie będzie znosila skurczy których ten sznurek wytwarza to cesarka..

Czy to jest taka rurka i wystaje ze środka? Jeżeli tak to pewnie ten cewnik co i ja miałam, u mnie spowodował rozwarcie i kolejnego dnia oksytocyna dokończyła sprawę...Trzymam kciuki !

Zgadzam się z Tobą w 100%. Ja to nigdy nie wiem co mam odpowiedzieć gdy ktoś się mnie pyta jak się czuję no bo nie będę tłumaczyć że mnie boli, ciągnie, zgaga, refluks, ból krocza i permanentne zmęczenie więc mówię tylko że czuje się dobrze, żeby nie było że tak narzekam, w sumie to tylko mężowi mówię jak faktycznie jest.

gdzie mogę tak ponarzekać jak nie tu..a po latach znajdę wątek i przypomne sobie jak to było heheh

odbieram dzieci ze szkoły i zaczepiają mnie zanjomi..porozmawiam sobie bo odbierając jedno muszę czekać na drugie .. i nie powiem im ..boli mnie Maryśka ... piersi..kłuje to z tyłu to w maryśkę . to prądy nisko itd hehehe a po prostu że ciężko jest i aby jeszcze tydzień i że ok .. taki skrót .. czuję się ciężko i ciążowo eh i tyle oooo

@Paulaaa25 zamówiłam też test GBS wczoraj i przyszedł mi dziś. dziś odesłałam i mają wynik wysłać do mojego oddziału jak i mi SMS bo sobie tak zaznaczyłam w.ciagu 3 dni ale jutro piątek sovota .no zobaczymy. a stwierdziłam że zrobię to badanie .. to jedyne za co zapłacę plus scan o płeć prywatny LOL także dla spokoju juz
zapomniałam się o to dopytać na ostatniej wizycie jak to ja ehhhhhhhh i już mówię dobra

i jaka instrukcja haha Męża zaintrygowała haha

Załączniki

• IMG_20181011_133444-2304x1728.jpg
    IMG_20181011_133444-2304x1728.jpg
    663,2 KB · Wyświetleń: 132
  • IMG_20181011_133631-1728x2304.jpg
    IMG_20181011_133631-1728x2304.jpg
    631,5 KB · Wyświetleń: 130
gdzie mogę tak ponarzekać jak nie tu..a po latach znajdę wątek i przypomne sobie jak to było heheh

odbieram dzieci ze szkoły i zaczepiają mnie zanjomi..porozmawiam sobie bo odbierając jedno muszę czekać na drugie .. i nie powiem im ..boli mnie Maryśka ... piersi..kłuje to z tyłu to w maryśkę . to prądy nisko itd hehehe a po prostu że ciężko jest i aby jeszcze tydzień i że ok .. taki skrót .. czuję się ciężko i ciążowo eh i tyle oooo

@Paulaaa25 zamówiłam też test GBS wczoraj i przyszedł mi dziś. dziś odesłałam i mają wynik wysłać do mojego oddziału jak i mi SMS bo sobie tak zaznaczyłam w.ciagu 3 dni ale jutro piątek sovota .no zobaczymy. a stwierdziłam że zrobię to badanie .. to jedyne za co zapłacę plus scan o płeć prywatny LOL także dla spokoju juz
zapomniałam się o to dopytać na ostatniej wizycie jak to ja ehhhhhhhh i już mówię dobra

Kompletnie zapomniałam o tym badaniu [emoji849] tez mi wyszło z głowy na ostatniej wizycie. Skąd zamawiałaś?

reklama
Włozyli mi jakiś sznurek który ma jakieś rzeczy wytwarzać przez 12 godzin żeby zniszczyć macice z tego co zrozumiałam, po 12 godzinach mi dadzą kroplówke no i jutro urodzę, chyba że mała nie będzie znosila skurczy których ten sznurek wytwarza to cesarka..

Czyli jutro bedzie sie działo [emoji8][emoji5]
I zobaczysz swoją córeczkę [emoji16]
Ojej, jakie emocje [emoji86]

Chyba te rysunki przyciągnęły jego uwagę [emoji23][emoji85][emoji23]

Do góry