reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A dla mnie ta końcówka ciazy jest lepsza jak pierwszy i drugi trymestr w pierwszym cały czas wymioty i mdłości i plamienia a drugi straszył porodem przedwczesnym a teraz przynajmniej spokojna jestem i wcale się nie obrazę jak to będzie 38-39 tydzień oby tylko zdrowa się urodziła i tak myślę że będzie warzyc tak 3800 jak urodze w terminie bo cora w 40 tygodniu miała 3980 g asyn w 38
3810 g teraz mam dużo załatwien codziennie coś załatwiam wózek jeszcze na strychu leży ubranka uprane w szafie leżą teraz tylko czekać

No właśnie to teraz bez sensu z tą grupą krwi. Moja ginekolog też wspominała, że dwa razy. Mówiła, że ten co mam z poprzedniej ciąży ok i powtórzymy, ale jakoś mi tego nie zleciła i teraz nie wiem czy powtórzyć przed porodem??? Miałam podawaną immunoglobinę ze względu na konflikt serologiczny,dwa razy miałam robione przeciwciała, ale grupy krwi nie robiłam.

reklama
A dla mnie ta końcówka ciazy jest lepsza jak pierwszy i drugi trymestr w pierwszym cały czas wymioty i mdłości i plamienia a drugi straszył porodem przedwczesnym a teraz przynajmniej spokojna jestem i wcale się nie obrazę jak to będzie 38-39 tydzień oby tylko zdrowa się urodziła i tak myślę że będzie warzyc tak 3800 jak urodze w terminie bo cora w 40 tygodniu miała 3980 g asyn w 38
3810 g teraz mam dużo załatwien codziennie coś załatwiam wózek jeszcze na strychu leży ubranka uprane w szafie leżą teraz tylko czekać

Też liczę na wagę podobną do synka pierwszego [emoji5] tylko ze on z 37, to sobie dodam tak ze 300gram jakby sie miał urodzić w 40 i wyjdzie mi 3400, max 3500 i mogę pchać [emoji23][emoji16][emoji123]

Do góry