reklama
MangoWawa
Fanka BB :)
Włozyli mi jakiś sznurek który ma jakieś rzeczy wytwarzać przez 12 godzin żeby zniszczyć macice z tego co zrozumiałam, po 12 godzinach mi dadzą kroplówke no i jutro urodzę, chyba że mała nie będzie znosila skurczy których ten sznurek wytwarza to cesarka..
Czy to jest taka rurka i wystaje ze środka? Jeżeli tak to pewnie ten cewnik co i ja miałam, u mnie spowodował rozwarcie i kolejnego dnia oksytocyna dokończyła sprawę...Trzymam kciuki !
Ewela2805
To sznurek jakiś biały.. O nazwie Propess 10mgCzy to jest taka rurka i wystaje ze środka? Jeżeli tak to pewnke ten cennik co i ja miałam, u mnie spowodował rozwarcie i kolejnego dnia oksytocyną dokończyła sprawę...Trzymam kciuki !
MangoWawa
To sznurek jakiś biały.. O nazwie Propess 10mg
Ok już wiem, to fajniejsze niż ten cewnik
Mirakulum
Zgadzam się z Tobą w 100%. Ja to nigdy nie wiem co mam odpowiedzieć gdy ktoś się mnie pyta jak się czuję no bo nie będę tłumaczyć że mnie boli, ciągnie, zgaga, refluks, ból krocza i permanentne zmęczenie więc mówię tylko że czuje się dobrze, żeby nie było że tak narzekam, w sumie to tylko mężowi mówię jak faktycznie jest.
gdzie mogę tak ponarzekać jak nie tu..a po latach znajdę wątek i przypomne sobie jak to było heheh
odbieram dzieci ze szkoły i zaczepiają mnie zanjomi..porozmawiam sobie bo odbierając jedno muszę czekać na drugie .. i nie powiem im ..boli mnie Maryśka ... piersi..kłuje to z tyłu to w maryśkę . to prądy nisko itd hehehe a po prostu że ciężko jest i aby jeszcze tydzień i że ok .. taki skrót .. czuję się ciężko i ciążowo eh i tyle oooo
@Paulaaa25 zamówiłam też test GBS wczoraj i przyszedł mi dziś. dziś odesłałam i mają wynik wysłać do mojego oddziału jak i mi SMS bo sobie tak zaznaczyłam w.ciagu 3 dni ale jutro piątek sovota .no zobaczymy. a stwierdziłam że zrobię to badanie .. to jedyne za co zapłacę plus scan o płeć prywatny LOL także dla spokoju juz
zapomniałam się o to dopytać na ostatniej wizycie jak to ja ehhhhhhhh i już mówię dobra
i jaka instrukcja haha Męża zaintrygowała haha
Załączniki
Kompletnie zapomniałam o tym badaniu [emoji849] tez mi wyszło z głowy na ostatniej wizycie. Skąd zamawiałaś?gdzie mogę tak ponarzekać jak nie tu..a po latach znajdę wątek i przypomne sobie jak to było heheh
odbieram dzieci ze szkoły i zaczepiają mnie zanjomi..porozmawiam sobie bo odbierając jedno muszę czekać na drugie .. i nie powiem im ..boli mnie Maryśka ... piersi..kłuje to z tyłu to w maryśkę . to prądy nisko itd hehehe a po prostu że ciężko jest i aby jeszcze tydzień i że ok .. taki skrót .. czuję się ciężko i ciążowo eh i tyle oooo
@Paulaaa25 zamówiłam też test GBS wczoraj i przyszedł mi dziś. dziś odesłałam i mają wynik wysłać do mojego oddziału jak i mi SMS bo sobie tak zaznaczyłam w.ciagu 3 dni ale jutro piątek sovota .no zobaczymy. a stwierdziłam że zrobię to badanie .. to jedyne za co zapłacę plus scan o płeć prywatny LOL także dla spokoju juz
zapomniałam się o to dopytać na ostatniej wizycie jak to ja ehhhhhhhh i już mówię dobra
Mirakulum
Kompletnie zapomniałam o tym badaniu [emoji849] tez mi wyszło z głowy na ostatniej wizycie. Skąd zamawiałaś?
stąd
https://www.groupbstreptest.co.uk/order-form/
dopiero jak odsyłasz to masz w środku metodę płatności..karta bądź czekiem
Dzięki wielkie! [emoji8]stąd
Link do: Order Your Free GBS Test Kit
dopiero jak odsyłasz to masz w środku metodę płatności..karta bądź czekiem
reklama
Włozyli mi jakiś sznurek który ma jakieś rzeczy wytwarzać przez 12 godzin żeby zniszczyć macice z tego co zrozumiałam, po 12 godzinach mi dadzą kroplówke no i jutro urodzę, chyba że mała nie będzie znosila skurczy których ten sznurek wytwarza to cesarka..
Czyli jutro bedzie sie działo [emoji8][emoji5]
I zobaczysz swoją córeczkę [emoji16]
Ojej, jakie emocje [emoji86]
gdzie mogę tak ponarzekać jak nie tu..a po latach znajdę wątek i przypomne sobie jak to było heheh
Chyba te rysunki przyciągnęły jego uwagę [emoji23][emoji85][emoji23]