reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dzień dobry wszystkim!
Kciuki za dzisiejsze wizyty. Piszcie później jak się mają Maluszki [emoji4]
Ja oczywiście od 5 na nogach, tak strasznie wieje, że nie da się spać [emoji57]
@Mama Zuzi i Antosia piszesz, że Mały Ci się przekrecil bo nie czujesz bólu w kroczu a u mnie odwrotnie. Albo się obniżyła jeszcze albo jakoś przekręciła bo teraz boli nawet jak leżę.
Na szczęście zostało nam 8 dni do bezpiecznego terminu, jestem coraz bardziej spokojna [emoji4]

reklama
Dziewczyny w nocy trafiłam do szpitala z krawieniem, złe przepływy. O 5 z minutami cc, Mati malutki 1700 coś, leży w inkubatorze. Jeszcze go nie widziałam. Jak mnie obudzili to ryczałam jak bóbr.
Lekarze mnie nazywają płaczka.
Kochana gratuluję! Najważniejsze, że szybko zareagowałaś. Skoro nie było innego wyjścia to dobrze, że zrobili cesarke. Nie martw się 1700 to już przecież ładna waga. Trzymam za Was kciuki [emoji8]

Dziewczyny w nocy trafiłam do szpitala z krawieniem, złe przepływy. O 5 z minutami cc, Mati malutki 1700 coś, leży w inkubatorze. Jeszcze go nie widziałam. Jak mnie obudzili to ryczałam jak bóbr.
O Cię z zaskoczenia wzioł[emoji44] Gratulacje [emoji847] Zdrówka dla Was[emoji8] jak się czujesz? Mamuśka nie płacz, będzie dobrze [emoji8]

Czuje się jak obite jajo. Psycha mi siadła, że jestem do dupy mamą i takie tam
Zrobiłaś wszystko co najlepsze dla swojego synka. Leżałaś przez całą ciążę żeby maluszek mógł się zdrowo rozwijać. Jesteś najlepszą mamą dla swoich dzieciaków. Nie zadręczaj się. Z Matim będzie wszystko dobrze, zobaczysz.

Maja nie martw się będzie dobrze. Bądź dzielna dla Matiego a lekarze o niego zadbają

Czuje się jak obite jajo. Psycha mi siadła, że jestem do dupy mamą i takie tam
Gratulacje Kochana.
Tak to nie myslimy Kochana! Jestes najwspanialsza mama, zrobilas wszystko, zeby Mati siedzial jak najdluzej w brzuszku, nic sobie nie zarzucaj :* najwazniejsze, ze jestescie pod dobra opieka teraz, a Ty mamuska lez, odpoczywaj i zbieraj sily i odganiaj zle mysli :* Mati potrzebuje silnej mamuski.

reklama
Gratulacje! Lekarze się Matim zaopiekuja i wszystko będzie dobrze. Postaraj się troszkę odpocząć. No i @springflower ma już towarzystwo:)

Do góry