Igorowelove
Moderatorka
A z 1.5 tygodnia już. Tylko że wcześniej byłam przeziębiona, wszystko przeszło tylko kaszel został
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
suchy kaszel?. masakra . wiem jak się meczysz. a próbowałaś coś z propolisem . pastylki . miód. ale tak jak Goraleczka piszemy musi cię ktoś osłuchać czy aby napewno jest wszystko okA z 1.5 tygodnia już. Tylko że wcześniej byłam przeziębiona, wszystko przeszło tylko kaszel został
Mi radzili mleko z czosnkiem na przeziębienia w ciąży, ale jak już na prawdę nic nie pomaga to może to.Żadnej poprawy odstawiłam syrop z cebuli na rzecz naparów z majeranku i do tego syrop prawoślazowy pije, inhalacje z soli fizjo 3 razy dziennie... Witamina c w ogromnych ilościach, mleko z czosnkiem i masłem na noc... :/
Kilka dni temu miałam to samo, też został mi kaszel, ale raczej taki przechodzący już. Ja posiłkowałam się mlekiem z miodem gryczanym, odstawiłam jednak cytrynę bo u mnie niestety działała wysuszająco, czosnkiem... I acerolą, w sensie tą Wit C dalej się posilam. Brałam też ten prawoślazowy, ale miałam wrażenie, że nie działa i tu robotę zrobiły pastylki *spam*, które gorąco Ci polecam, bo po nich jakby ten kaszel się zmniejszył [emoji32] no i odpoczynek.A z 1.5 tygodnia już. Tylko że wcześniej byłam przeziębiona, wszystko przeszło tylko kaszel został
Żadnej poprawy odstawiłam syrop z cebuli na rzecz naparów z majeranku i do tego syrop prawoślazowy pije, inhalacje z soli fizjo 3 razy dziennie... Witamina c w ogromnych ilościach, mleko z czosnkiem i masłem na noc... :/
Tak, tak. Idę dziś do gina, to wejdę piętro niżej do rodzinnego się zarejestrować. Dziś w nocy myślałam, że się udusze tak męczyło.To chyba czas na wizytę u lekarza jak domowe sposoby zawodzą [emoji17]