Ten GBS? Tak, dowcipne [emoji16]Ja jeszcze nie robilam[emoji5] w przyszły wtorek dopiero tobie- to ginekolog mi pobiera sam- osobiście mi pogrzebie [emoji87][emoji85][emoji86]
I nawet za tę przyjemność zapłacę [emoji23]
Ach, tak tylko z ciekawości pytam, myślałam, że moze coś pokręciłam z tą datą porodu u siebie czy właśnie u ciebie [emoji5]
Wody w porządku, norma...[emoji106]
Ale tez mam takie wrażenie, że jak piszę to wywołuje jakieś boleści czy skurcze i czasami siedzę cicho.. żeby nie zapeszać [emoji23]takie zabobony [emoji847]
Ja od niedzieli czuję się po prostu podejrzanie rewelacyjnie. Podejrzanie, bo to aż dziwne [emoji848][emoji85] nawet ból w kroczu mi minął [emoji28] twardnien jakby mniej... No czeski film [emoji16][emoji23]
Moja siostra dziś stwierdziła, że to cisza przed burza i uwaga.... powiedziała mi- a rozmawiała ze mną przez telefon!!!!!- że po głosie jej sie wydaje, że niedługo urodzę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji86][emoji23]
Padłam i kwiczę[emoji85] wróżbitka Maciejka[emoji85][emoji16]
Oj chyba nie urodzę prędko... ostatnio ze szwagrem przepowiadali mi, że urodzę tydzień po terminie.. także ten... słabo to widzę [emoji28][emoji33]
Acha, jedynymi wzmożonymi dolegliwościami jakimi mogę sie pochwalić to zwiekszona wydzielina[emoji23] i większe- boleśniejsze rozpychania synka. Takie, że podskakuje czasami albo krzyczę Ej! [emoji16][emoji23]mocno nieprzyjemne [emoji17]