reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Cześć dziewczyny [emoji4] U mnie też dzisiaj kiepska noc. Od wczorajszego wieczora boli mnie brzuch w prawym dole biodrowym, teraz jest już tak do wytrzymania, ale nadal czuję kłucie. Mąż rano chciał zostać ze mną ale wysłałam go do pracy. W dodatku mam niewielką biegunkę. Jutro niestety mam obronę i dzisiaj chciałam się jeszcze pouczyć ale ciężko się skupić na czymkolwiek. Mała się rusza, więc nie panikuje, jutro mam wizytę u lekarza bo dzwonił, że w cytologii wyszedł jakiś stan zapalny i chce mi pobrać wymaz więc też nie chce jechać z byle bólem na IP.

reklama
@Weronika00 wszystkiego najlepszego [emoji322][emoji512][emoji320] sto lat!!!
Oj torcik brzmi pysznie [emoji39]

Gin mi dał taką kartę ruchów i ona dla wszystkich chyba taka sama i tam, żeby było 10 ruchów ogólnie.
Może uda mi się zrobić foty.
1538644599120.jpg
1538644626738.jpg

Załączniki

• 1538644599120.jpg
    1538644599120.jpg
    796,6 KB · Wyświetleń: 1 044
  • 1538644626738.jpg
    1538644626738.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 1 043
Edyto, możesz mi zmienić wiek na pierwszej stronce :D Już od dzisiaj 22lata :D
Maju, w segregatorze Mamyginekolog jest informacja, żeby tych ruchów było 10 na godzinę. Może z racji tego, że Twój Młodzieniec i tak rusza się niewiele to zalecili Ci, żebyś liczyła czy w ogóle coś tam jakoś go czuć? No i współczuję tego stresu, bo sama zawsze się stresuje jak Mała się od rana nie rusza...

Miłego Dnia Wam wszystkim życzę i żeby przebiegał bez zmartwień! :)
Ja sobie dzisiaj zamówiłam 1,6kg torta na 6osób w domu, więc będzie urodzinowe obżarstwo hahah :D Tort o smaku Milki!
Uuu ja też dziś mam urodzinki, kończę 20 lat!
Najlepszego @Weronika00 [emoji16][emoji4]

@Dita tak szczerze to jak jest napisane lewoskrętna to jest 2x droższa niż normalnie.
A de facto to ja tam różnicy nie widzę.
Tutaj fragment :"
Stąd nie istnieje coś takiego jak lewoskrętna, czy też prawoskrętna witamina C, a całe zamieszanie wokół witaminy dotyczy pomieszania pojęć skręcalności optycznej i izometrii przestrzennej. Z punktu widzenia chemii wszystko jest jasne, a cały mit witaminy lewoskrętnej został wymyślony na gruncie niewiedzy i potrzeb marketingu. Każda witamina C działa dokładnie tak samo i nie ma “żadnej” lepszej witaminy."

Odsyłam do artykułu
Link do: Witamina C „lewoskrętna” - fakty i mity - Poradnik Apteki Gemini

Och, o to mi właśnie chodziło [emoji106]ze witamina c to witamina c, a reszta to chwyt marketingowy [emoji106]

Cześć dziewczyny [emoji4] U mnie też dzisiaj kiepska noc. Od wczorajszego wieczora boli mnie brzuch w prawym dole biodrowym, teraz jest już tak do wytrzymania, ale nadal czuję kłucie. Mąż rano chciał zostać ze mną ale wysłałam go do pracy. W dodatku mam niewielką biegunkę. Jutro niestety mam obronę i dzisiaj chciałam się jeszcze pouczyć ale ciężko się skupić na czymkolwiek. Mała się rusza, więc nie panikuje, jutro mam wizytę u lekarza bo dzwonił, że w cytologii wyszedł jakiś stan zapalny i chce mi pobrać wymaz więc też nie chce jechać z byle bólem na IP.

Coś ostatnio sporo nas z tymi biegunkami... współczuję[emoji53] mi na szczęście już przeszło, od wtorku spokój [emoji5]Tobie tez przejdzie [emoji106]
Kciuki za obronę!!!!!![emoji1307]

@Weronika00 Wszystkiego najlepszego! W takim razie dzisiaj jesteśmy dwie co świętują urodziny :)
Mama z rana wpadła z tortem, pojadłam a teraz Mały skacze po słodkim jak szalony :D
A tort z jakiej okazji?? [emoji848]

Uuu ja też dziś mam urodzinki, kończę 20 lat!
Najlepszego @Weronika00 [emoji16][emoji4]

To wszystkiego naj, naj!!![emoji512] spełnienia marzeń i bezbolesnego porodu [emoji5][emoji106][emoji513]

reklama
Do góry