Tyna_88
Fanka BB :)
Ojeju, tragedia, śpiochy ubrać w gości. Dla mnie ważne, żeby dziecku było wygodnie. Ja jak będę się stosować do rad ze szkoły rodzenia:Ja nawet nie mam zimowej, bo po zeszłym sezonie wyrzuciłam, żeby się zmobilizować do kupna (nienawidzę zakupow). Aktualnie chodzę w bluzie i pikowanym bezrękawniku... Patrząc na mojego psa to chyba jeszcze mega zimy nie będzie, a to jakieś chwilowe ochlodzenie chyba, że na stare lata zapomniał o wymianie futra...
@Ewela2805 jak lekarz mówi, że jest ok to trzeba mu wierzyc zamartwianie się nie ma sensu.
@Balonsbalons zazdroszczę posprzątać chaty. Ja się miałam brać dzisiaj, ale głowa mi pęka i w ogóle nie mam weny na sprzatanie
@Tyna88 hehe wróg u bram ja mam taki domofon cudowny z funkcją wyciszenia całkowitego, więc jak będę miała dość odwiedzin to wylacze i będę miała w dupie. Ja juz się wczoraj nasluchalam że jak będziemy babcie odwiedzać to przecież dziecko musi mieć ładne ciuszki a nie w spiochach będzie w gości chodziło. Wkurza mnie takie gadanie, bo wychodzi na to, że ja nie mam nic do powiedzenia, a plan już jest ułożony... Wyzalilam się... Lepiej mi...
W ogóle to zobaczyłam wczoraj, że mój mąż będzie sobie sto razy lepiej dawał radę... Ja nie ogarniałam tych chwytów na lalce, a on mi na spokojnie tłumaczył. Dobrze, że przynajmniej on jest ogarnięty, czuję się dzięki temu bezpieczniej