cześć dziewczyny!
Przepraszam, że dopiero teraz, ale wizyta lekko się przesunęła, później obiad dzieci maż. Więc tak:
Luteina zwiększona dawka 3x1, szyjka krótka otwarta. Mam się bardzo oszczędzać-kontrola za 2 tygodnie.Pobrał mi GBS bo nie będzie ryzykował, że zacznę rodzić wcześniej, a nie będzie wyniku.
Zrobił USG, waga około 2760g ! Ogólnie dwa tygodnie starsze, ale najlepsze jest to, że główka to nawet na 36 tc mierzy!! Powiedziałam w żartach, że ta główka to może już przestać rosnąć hehhe
Trochę się martwię, aby za szybko nie wyszedł z brzucha. Niech jeszcze wytrzyma chociaż te 4 tygodnie i wtedy będę spokojniejsza.
@Szara20 ja mam w nosie te wszystkie cudowności na insta, FB czy w TV. Wiem jak wygląda życie i te wizję idealnych, niezmęczonych mamusiek sprawiają, że chce mi się śmiać i to głośno. A co za różnica czy ma ubranko za 10zł czy za 100 zł. Ważne by dziecko było zdrowe, szcześliwe, czyste (choć brudne dziecko to szczęsliwe dziecko [emoji4] ) i miało kogoś, kto będzie je kochał bezgranicznie.
@Balonsbalons podaj link do cycników z bonprix i daj znać jak przyjdą czy warte były zakupu
Haha kolejny duży bobasek [emoji23][emoji23][emoji23] sama mówiłaś, że główka musi jakoś wyjsć to wyjdzie Haha [emoji5][emoji23] powiem ci to, do czego doszłam - Co ma być to będzie [emoji106][emoji5]
Ważne, że zdrowe [emoji106][emoji16]
Ale luteinę ci dał i kazał leżeć czy możesz normalnie chodzić? I co to znaczy otwarta? Mi sie w 1.ciazy otworzyła przed porodem dopiero [emoji848]
Albo będzie pancerna jak Mango pisze i będziesz z ta pancerna szyjka chodzić do 40 tygodnia [emoji5][emoji106]