A co się robi na takim przyjęciu? Dostajesz prezenty dla dziecka i co dalej? [emoji848] rozmawiacie o ciazy czy jak? [emoji5]
Tak, chodziło mi tez właśnie o ten ucisk czy ze miejsca już nie maja dużo nasze organy wewnętrzne... w ogóle ciężko mi teraz zlokalizować gdzie co mam[emoji23]
Wiadomo, że sie wierci i wypina, ale po prawej stronie brzucha nadal odczuwam albo kopniaczki albo takie wyrzuty nóżek - i czasami odstają na brzuchu takie malutkie górki [emoji7][emoji33][emoji5] śmiesznie to wyglada [emoji16]
Ja teraz specyficznie śpię w nocy... kładę sie z podusią rogalem na lewym boku i zasypiam. Budzi mnie brzuch twardy czyli pełny pęcherz - jestem w dokładnie tej samej pozycji co zasypiałam [emoji23] idę siku, kładę sie na drugim boku i znowu budzę sie na siku w tej samej pozycji, jak wracam to drugi bok [emoji23]czasami tak dwa razy a czasami 3 razy w nocy- zależy też jak długo spie i czy syn w nocy nie woła- wtedy przestawien z boku na bok jest odpowiednio więcej [emoji85] czyli spie jak naleśnik, który sie obraca tylko przy pobudce [emoji23][emoji23] muszę spać jak zabita [emoji33] ze nawet sie nie ruszam [emoji5]
Biedna ty [emoji53] współczuje braku słodyczy
ale pewnie za to mało przybierzesz i po porodzie sobie odbijesz [emoji106]
Ja jem słodkie, a i tak mam takie dni, że bez kija nie podchodź - i co mnie tłumaczy? [emoji848] tylko hormony i wredny charakter [emoji23]
A jak mierzą te 32cm czyli 32 tydzień? Gdzie? Obwód? Liczą przyrost obwodu czy od doły do góry brzuch???
Ważne, że synek zdrowy i w normie [emoji5][emoji106] a co do ułożenia... nie wyobrażam sobie jak mieliby go tobie obrócić [emoji33] czarna magia [emoji33] chyba bezpiecznej cc? A moze sie jeszcze obróci skoro dopiero skończyłaś 32 tydzień... trzymam kciuki za to!