Ta ręka która drętwieje - nie masz czasem ucisku na nerw? To taki piekący ból, jakby Cię mięsień palił? Pytam, bo sama mam tak z nogą i dopóki jej nie czułam to było ok, ale doszedł ból i od kilku dni nie umiem przez to spać. Boli jak leżę i na jednym i na drugim boku. Może masz jakiś sposób na to? Albo ktoś inny czy może coś doradzić?
Jeszcze do tego mnie przeziębienie złapało. Katar, gardło boli. Wczoraj byłam na weselu już lekko zakatarzona i klimatyzacja na sali załatwiła mnie bardziej. A nie ściągałam żakietu, żeby nie było gorzej. Generalnie nawet potańczyłam z mężem trochę tak w wolnym tempie [emoji4] tylko oboje z brzuchami i ciężko było się jakoś ułożyć w tym tańcu [emoji14] no i mam wyrzuty sumienia, że Małej w brzuchu było za głośno, bo kręciła się prawie cały czas.
Miłej niedzieli
Zdrówka życzę! Łykaj witaminę C, pij herbatkę z cytryna i miodem, mleko z czosnkiem i miodem i będzie dobrze [emoji106][emoji5]
Ale u nas podobnie [emoji4] tez miałam mieć sesje wczoraj ale odwołałam i po południu zamiast na kolacje do znajomych to wylądowałam na niespodziankowym baby shower! Mega się wzruszyłam ze tyle dziewczyn się zebrało, nawet moja przyjaciółka z wawy przyjechała. Dostałam sporo żartobliwych drobiazgów i bujaczek. No normalnie się poryczalam z wzruszenia ze taka impreza dla mnie
Wow! Super niespodzianka! [emoji7]
Też pewnie bym się poryczała[emoji16] a w ogóle nie wiedziałam, że w Polsce też to baby shower takie popularne... u mnie nikt nie miał wśród rodziny i znajomych...choć mize bratowa męża cos wspomniała, ale już nie pamietam [emoji5]
Nie masz nic ciekawego do czytania? Cokolwiek? [emoji53]
No właśnie nie biorę, bo nie było konieczne, nic mi się nie działo. Tylko Femibion 2. A to jest jakiś specjalny magnez czy jak?
Ja miałam przez cała ciąże 3 skurcze łydki... magnez biorę okazyjnie. Bo twardnienia mam czy go biorę czy nie. W piątek miałam taki super dzień, prawie bez twardnień, a i sprzątałam i gotowałam i piekłam i smażyłam.. i jeszcze płac zabaw z dzieckiem obskoczyłam. A czasami odpoczywam i tak mam te twardnienia brzucha. A te skurcze łydek to z reguły mam jak się źle rano przeciągnę... No i 3 razy od 2m-cy to tez nie jakoś dużo...
Ale tak czy siak magnez nie moze ci zaszkodzić, a na pewno pomoże. Wiec jak masz problemy ze skurczami to łykałabym jak dziewczyny radzą[emoji106][emoji5]
Super się dziewczyny postarały[emoji16] piękne prezenty dla Malwinki
Dzisiaj luźna niedziela, nawet za bardzo... Chłopaki pojechały na ryby, a ja niby mam trochę czasu dla siebie ale się nudzę....
Ha! Skąd ja to znam! Najpierw się myśli o chwili spokoju, a jak się ją ma to człowiek nie moze sie ogarnąć [emoji23]
Widzę, że już większość z Was słabo sypia, u mnie doszedł jakiś ból/pieczenie pod piersiami, bardziej z prawej strony. Chyba wątroba? Nic mi poza tym nie jest żeby się bać, że coś poważnego no ale fajne to nie jest :/ Gin teraz 4.10, ciekawa jestem co powie...
A jesteś pewna, że cię dziecię nie skopało po prostu? Teraz to ciężko powiedzieć co nas boli, czy to jakiś organ czy od bobasa ruchów [emoji53][emoji28]
mi lekarz zalecił 3x1 tabletka, w przypadku gdyby skurcze były silniejsze to 3x2 tabletki. Możesz spokojnie wziąć 3x1 na 100% nie zaszkodzi. A jeżeli masz możliwość telefonicznie skonsultować się z lekarzem, bo się obawiasz, to zrób to. [emoji4]
Mnie zaczynają znowu piersi boleć, już miałam dłuższy czas spokój i nic mnie nie bolały. Kurcze, mam nadzieję, że już mi nie urosną-wystarczą mi takie jakie są heheheh
Mnie tez! Ostatnie dni właśnie pobolewają, a dzisiaj to już mocniej... nawet sie zdziwiłam... tak na końcówce ciąży?? [emoji33][emoji85]
Ja jutro na wizyte nogi opuchniete jak serdelki jutro niech sprawdzi po schodach niemoge schodzic juz kostek niewidac
Pogoda jesienna caly dzien leje mala chyba odsypia po wczorajszej imprezie
Mama mnie zobaczyla na skaipe i stwierdzila ze mam nisko brzuch .jutro zobaczymy czy cos sie szyjka skrocila
Koniecznie z tą opuchlizną do lekarza. Dobrze, że idziesz. Ale jaki opuszczony brzuszek????? Mi jak mówili, że opadł to za tydzień rodziłam! Nawet tak nie mow, może ci sie wydaje... [emoji33][emoji5]