reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja dzis po sesji zdjęciowej jestem mega zadowolona za tydzień będę miała zdjęcia później urodziny u koleżanki synka a miedzy czasie niespodzianka Babyshower od koleżanek tort jedzenie prezenty pogaduchy śmiechu było sporo rozłożyły mi dywan przed domem różowy ze stupkami balony pięknie poprostu i okazalo się że jeszcze jedna koleżanka z pracy jest w ciazy 7 tydzień Zobacz załącznik 900782Zobacz załącznik 900783Zobacz załącznik 900784
Super się dziewczyny postarały[emoji16] piękne prezenty dla Malwinki

Dzisiaj luźna niedziela, nawet za bardzo... Chłopaki pojechały na ryby, a ja niby mam trochę czasu dla siebie ale się nudzę....

reklama
Hej, witam w ten pochmurny dzień. Dziś rodzice wzięli mi córkę, to trochę zajmuje się pakowaniem i szykowaniem rzeczy dla dzidzi. Stres przy tym niesamowity, bo to inna pora roku, w dodatku starsza córka urodziła się mała, więc tak naprawdę z rozmiarem ubranek nie miałam problemu. A teraz mnóstwo pytań. Na dodatek najprawdopodobniej będę rodzić 60km od domu, córka i mąż będą u teściowej no i muszę spakować dokładnie wszystko, bo nie będzie możliwości raczej podskoczenia do domu by coś zabrać. Będę się więc Was pewnie dużo radzić.
Mam też pytanie z innej beczki. Już drugi dzień pod rząd budzę się ze skurczem tej samej łydki, co mogę wsiąść sama na własną rękę na to?

Najlepszy magnez, możesz brać spokojnie nawet 3x2 dziennie. Najlepiej jest zakupić lek, a nie suplement diety. Lekiem jest na 100% MAGNE B6, a co jeszcze to może nasze farmaceutki poradzą :)
Ja biorę obecnie 3x1 ale nie wiem czy nie zwiększę dawki bo też mnie dziś skurcz w łydce złapał.

Byłam dziś u psiapsióły z dziećmi. Pogadałyśmy, dzieci się wybawiły-niedzielę zaliczam do udanych. :)

Widzę, że już większość z Was słabo sypia, u mnie doszedł jakiś ból/pieczenie pod piersiami, bardziej z prawej strony. Chyba wątroba? Nic mi poza tym nie jest żeby się bać, że coś poważnego no ale fajne to nie jest :/ Gin teraz 4.10, ciekawa jestem co powie...

A na opakowaniu jest dawkowanie dla kobiet w ciąży?
mi lekarz zalecił 3x1 tabletka, w przypadku gdyby skurcze były silniejsze to 3x2 tabletki. Możesz spokojnie wziąć 3x1 na 100% nie zaszkodzi. A jeżeli masz możliwość telefonicznie skonsultować się z lekarzem, bo się obawiasz, to zrób to. :)
Mnie zaczynają znowu piersi boleć, już miałam dłuższy czas spokój i nic mnie nie bolały. Kurcze, mam nadzieję, że już mi nie urosną-wystarczą mi takie jakie są heheheh

Ja jutro na wizyte nogi opuchniete jak serdelki jutro niech sprawdzi po schodach niemoge schodzic juz kostek niewidac
Pogoda jesienna caly dzien leje mala chyba odsypia po wczorajszej imprezie
Mama mnie zobaczyla na skaipe i stwierdzila ze mam nisko brzuch .jutro zobaczymy czy cos sie szyjka skrocila

reklama
Ja jutro na wizyte nogi opuchniete jak serdelki jutro niech sprawdzi po schodach niemoge schodzic juz kostek niewidac
Pogoda jesienna caly dzien leje mala chyba odsypia po wczorajszej imprezie
Mama mnie zobaczyla na skaipe i stwierdzila ze mam nisko brzuch .jutro zobaczymy czy cos sie szyjka skrocila
Napisz po wizycie [emoji4] U mnie też brzuszek w dole bardziej spuchniety ale główkę tam malutka ma [emoji4][emoji4]
Widzę, że już większość z Was słabo sypia, u mnie doszedł jakiś ból/pieczenie pod piersiami, bardziej z prawej strony. Chyba wątroba? Nic mi poza tym nie jest żeby się bać, że coś poważnego no ale fajne to nie jest :/ Gin teraz 4.10, ciekawa jestem co powie...
Idź do lekarza bo nigdy nie wiadomo... A długo tak boli/pieczę?

Do góry