Hej dziewczyny [emoji4] zrobiłam sobie przerwę 3dniową od forum ale już wracam i będę was czytać [emoji4] tydzień miałam zabiegany strasznie codziennie poza domem . W środę byłam u lekarza i nie uwierzycie poszłam o tydzień później niż powinnam po prostu pomyliłam daty skleroza ciążowa czy co? Nie wiem [emoji58][emoji107] ale z małą wszystko ok i następna wizyta tydzień wcześniej to więcej się dowiem [emoji106] pogoda fajna dziś słoneczko świeci ale jest chłodno jak dla mnie bomba [emoji16] noce coraz mniej przespane chyba organizm się przestawia i przyzwyczaja już do nadejścia dzidziusia [emoji28]
Baby brain [emoji23][emoji23] zdarza się[emoji85] ja mam w portfelu karteczkę z datą wizyty i godziną[emoji106] niby pamietam... ale tak przez pierwsze dni... a pózniej to już srednio [emoji16]a karteczka jest i jej do wizyt nie wyciągam, dopóki nie dostanę od niego drugiej [emoji847] widocznie mój lekarz często ma do czynienia z ciężarnymi kobietami i chucha na zimne Hahaha [emoji23]
Najważniejsze, że z dzieciątkiem wszystko ok[emoji106]
Brawo ty!! Udało się[emoji106]zyczE zdrwka dla małego !
czyli ciasto poszło superrr'
ja właśnie dostałam list ze córa dostała się na zajęcia w związku z komunia..8 paź. sami rodzice więc będzie pogadanka organizacyjna a potem zajecia od 15paz. co tydzień o 19 na 1h..czyli się udało hihi
A te zajęcia to dla samych dzieciaczków oczywiście? Daleko macie? Trzeba wozić?
Kciuki za wizytę i daj znac po![emoji106][emoji5]Dzień Dobry wszystkim :-*
Tyle o tych ciastach mowilyscie wczoraj że chyba i ja dziś zrobię bo aż ślinka cieknie na samą myśl, a mięsa jem mało bo mam straszną zgage po i ochotę tylko na słodkości [emoji4][emoji4][emoji4]
Lecę zaraz na wizytę bo mam na 12-nastą
Miłego dnia :-*
Mam to samo, byłam na szybko wczoraj u jakiejś pani doktor (nie tej co mnie prowadzi ) i dała mi tylko no-spe i kazała czekać a jak nie przejdzie to do szpitala...
Ale się pani doktor wykazała [emoji33] sprawdziła ci chociaż szyjkę? W ogole zbadała cię? Czy na ładne oczy dała tę no-spę? [emoji50]