Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Dziś na obiad pomidorowa dla dzieci a dla nas pizze robię. Zuzia kawałek zje, oczywiście z samym serem, Antoś nawet nie tknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@kozunia gratuluję Ci zdrowej córeczki [emoji4] wreszcie się pokazała.
@Balonsbalons też uwielbiałam czytać moim dzieciom i one też to lubiły [emoji7]
Choć od wielu lat czytają same.
@ ONAONAONA ślicznie wygląda to Twoje ciasto. No i najważniejsze, że robione samemu.
Pamiętam jak ja kombinowałam na urodziny syna jaki mu tort zamówić.
A on do mnie: Mamo ja wolę jak sama zrobisz[emoji1]
Super, że córka się dostała na te przygotowania do Komunii.
@Dusia ważne, że z małą wszystko ok.
Ja też mylę dni i kiedy mam wizytę czasem się zdarzy zapomnieć.
@Ewela trzymam kciuki za wizytę.
@Mama Zuzi i Antosia u mnie zauważyłam prawidłowość, że jak ma młody skok co 7-10 dni to mnie bardziej brzuch twardnieje, boli, potem 2 dni mam zakwasy, a potem się wszystko normuje.
Wczoraj nie pisałam, bo nie byłam w nastroju.
Nawet na filmie się nie mogłam skupić, za to zaczęłam czytać znów Sagę o Ludziach Lodu
Kiedyś moja ulubiona saga norweska. Połknęłam od razu 120stron.
Niestety o 4ej mnie znów J obudził bo musi tv włączyć [emoji87][emoji86][emoji85]
No i znów drapanie.
W ogóle wczoraj po kąpieli jak się smarowałam to czerwona skóra się zrobiła i swędzi niestety.
O 4ej rano nogi smarowałam pudrem w płynie bo myślałam, że się zadrapię.
Wracam do żywych, chlop mi kupil startowke z innej sieci i smiga zasięg i net az milo
Ten mój syn jest szalony.
Wczoraj i dziś czuję jakby wkłał mi ręce w psioche[emoji43][emoji43]
Dziś to aż mnie w pół zgięło!!!
No to mi się jeszcze nie zdarzyło! Brawo ja z reguły nie pamiętam godziny... Ale tak 3 godziny przed wizytą zawsze dostaje smsa że to dziś i o której więc mam dobrze [emoji4] najważniejsze że wszystko dobrze!
Ja od trzech dni wróciłam do drzemek w ciągu dnia bo po prostu nie da się inaczej! Zaraz się kładę bo ledwo patrzę na oczy a nocki są wcale nie najgorsze... pamiętam z pierwszej ciąży że na końcówce może się pojawić wieksza senność i żeby z tego korzystać bo zbieramy sily na poród- no tak, na końcówce! Ale to chyba niej jest 8 tygodni przed, aż się przestraszyłam że będzie szybciej. Tak czy siak lepiej korzystać póki moge[emoji4]
Ja nie korzystam z pasków do ketonow[emoji848] na badaniu ogólnym moczu mi nie wychodzą [emoji846]póki co...Zdrówka dla Was i Waszych dzieciaczków [emoji4]
@ONAONAONA super tort [emoji16]
U nas dziś pochmurno i bardzo zimno [emoji15] niezła zmiana klimatu [emoji16]
Mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą... możliwe, że na paskach do badania ketonów w moczu wyszedł mi wynik negatywny??? Nie kumam tego szczerze mówiąc [emoji16]Zobacz załącznik 900534
Mam takie. I nie wiem czy dobrze robię... bo dziś pierwszy raz robiłam...
Dziekuje, ze pytasz. Udalo się coś na dziś zalatwic jesli chodzi o samopoczucie to jest ok, badania wyszly w porządku, ale dalej mnie cos piecze, mam niby dostać jakas globulke.@ Koka jak tam dzisiaj samopoczucie?
Masz opiekę dla dziecka?
@Dita już głupia jestem.
To chyba była jednodniowa poprawa.
Owszem mniej się drapie niż przed lekami, ale więcej niż wczoraj.
Fakt, że miałam się myć tylko emolientami a zapomniałam i do kąpieli na noc użyłam bambino i może to podrażniło?
Mąż przeprosił ale mu powiedziałam że jak nie zmieni się to co z jego przeprosin.
Niech przemyśli
Zdecydowanie! Ja już śpię jak noworodek, budzę się co dwie- trzy godziny W dzień staram się nie spać, żeby w nocy jak najwięcej spać, ale to złudne marzenia i jest tak samonoce coraz mniej przespane chyba organizm się przestawia i przyzwyczaja już do nadejścia dzidziusia
Saga... Mam marzenie mieć kiedyś wszystkie części na półce To chyba jedyna saga, która ma to coś... Teraz czytam jak wychodzi "Czas milczenia", ale do pięt nie dorasta... Więc czytam Remigiusza MrozaNawet na filmie się nie mogłam skupić, za to zaczęłam czytać znów Sagę o Ludziach Lodu
Kiedyś moja ulubiona saga norweska. Połknęłam od razu 120stron.
Zdecydowanie! Ja już śpię jak noworodek, budzę się co dwie- trzy godziny W dzień staram się nie spać, żeby w nocy jak najwięcej spać, ale to złudne marzenia i jest tak samo
Saga... Mam marzenie mieć kiedyś wszystkie części na półce To chyba jedyna saga, która ma to coś... Teraz czytam jak wychodzi "Czas milczenia", ale do pięt nie dorasta... Więc czytam Remigiusza Mroza