reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Mi przyszly dzis legi z allegro. Bezszwowe, bambusowe, gatunkowo spoko, a i cenowo tez, bo 16 ziko plus przesylka. Wzielam sobie 3 kolory, ale Rozwazam czy je zostawic czy zwrocic ale tylko dlatego, ze długość jest taka w kostke na mnie a ja srednio takie lubie. Mogły by byc ciut dluzsze. Ale w tej cenie to innych nie znajde, zwlaszcza na swoj tylek :D jak chcesz to dam Ci linka, oblukasz sobie ;)
Dzieki ;);) moja siostra zamowila mi przez internet. Problem w tym, ze jestem niska i byly na mnie zaupelnie za dlugie. W sumie wyszly mnie dosc drogo bo musialam dac je doskrocenia, ca co tez musialam zaplacic. Jesli chodzi o spodnie i staniki to jednak wole pojsc do sklepu, zobaczyc je, dotknac czy przymierzec. Ale wyslij mi linka, zobacze sobie, a moze cos sie trafi....

reklama
@anet88 super wieści z wizyty.
Pięknie młody rośnie i ustawiony już dobrze to aby się cieszyć.

@Ewela2805 współczuję Ci.
Ja mam podobnie jak wyjdę to aby szukam ławki. Tyle, że u mnie przez to ciągłe leżenie sił brak a na drugi dzień mam zakwasy.
Ale Tobie jak nogi odejmuję to ja bym ginowi o tym powiedziała.

@kasia98 ja prawie od początku gole się na czuja, bo przez biust nie widzę siebie hihi.

@Dusia dzięki za info, u mnie nie ma Aldi, za małe miasteczko, ale ja i tak głównie leżę to nie muszę mieć wielu ciuchów.

Ja w bon prix zamówiłam leginsy i spodnie dresowe, bluzę 2 tshirty, 2 sukienki, a córka mi w ciupku jeansy ciążowe za 2zł kupiła.
Także na badania czy wizyty to mam i tyle z domu wychodzę.

Chyba się przejdę i zobaczę co mi powie bo to aż dziwne.. Myślałam jak pierwszy raz tak miałam że malutka może mi gdzieś na nerw naciska czy coś bo to bardziej w prawej nodze niż w lewej, teraz siedzę i jest ok, małą normalnie czuje, bryka w brzuszku, obraca się i kopie więc chyba w porządku no ale ostrożności nigdy dosyć bo miałam wrażenie że mdleje [emoji58] Zobaczę jak jutro będzie bo też się na miasto wybieram
Ja mam nacisk na nerw, ale u mnie to już trwa od lipca i objawia się inaczej. Większość czasu prawie nie czuję części lewego uda, ewentualnie w pewnych pozycjach czuję mrowienie albo pieczenie. W chodzeniu mi to nie przeszkadza. Ale może to się objawia różnie, nie wiem :(

Dzieki ;);) moja siostra zamowila mi przez internet. Problem w tym, ze jestem niska i byly na mnie zaupelnie za dlugie. W sumie wyszly mnie dosc drogo bo musialam dac je doskrocenia, ca co tez musialam zaplacic. Jesli chodzi o spodnie i staniki to jednak wole pojsc do sklepu, zobaczyc je, dotknac czy przymierzec. Ale wyslij mi linka, zobacze sobie, a moze cos sie trafi....
Link do: SIZE PLUS duże BEZSZWOWE LEGGINSY CIĄŻOWE 46/48 sa dosyc uciagliwe. Ja tez raczej wole takie rzeczy stacjonarnie ale tu skusila mnie cena,zwlaszcza, ze to na okres ciazy i chwile po, bo ogolem nie przepadam za leginsami. Jak by co to Ci moge zmierzyc na dlugosc bez naciągania ;) bo ja jak je przylozylam do siebie to byly w pol lydki a jal na tylek wciagnelam to sie na dlugosc tez poddaly.

reklama
Do góry