Wczoraj wzięłam apap jeden i pomoglo, ale tylko na troche. Dzis jakos samo z siebie mniej boli. Ja to sie tez nie wysypiam, bo wstaje po 10 razy to co za spanie takie jak ciągiem czlowiek nie spi chociaż kilku godzin. Moze i od tego mnie boli. A cisnienie mierzylas?Samo Ci przeszło? Strasznie mi się niedobrze zrobiło...
reklama
maksimas
Fanka BB :)
Wlasnie sprawdzilam. Fajne sa, zwlaszcza te szare. Szczerze mowiac to szukam teraz cos grubszego. Mam kilka leginsow z H&M, kupilam sobie na lato i krotkie i dlugie. A teraz chcialabym cos cieplejszego no i wiekszego, bo brzusio z kazdym tyg coraz wiekszy W ciazy najlepiej chodzi mi sie w spodniach dresowych, ale dosc ciezko jest mi cos znalesc.....Link do: SIZE PLUS duże BEZSZWOWE LEGGINSY CIĄŻOWE 46/48 sa dosyc uciagliwe. Ja tez raczej wole takie rzeczy stacjonarnie ale tu skusila mnie cena,zwlaszcza, ze to na okres ciazy i chwile po, bo ogolem nie przepadam za leginsami. Jak by co to Ci moge zmierzyc na dlugosc bez naciągania bo ja jak je przylozylam do siebie to byly w pol lydki a jal na tylek wciagnelam to sie na dlugosc tez poddaly.
One sa takie srednie jesli chodzi o grubość. Ani takie ala rajtuzowe, ani ocieplane. Ja to lato przeciekalam w sukienkach dwoch czy rybaczkach jakis, a teraz to nie ma w co sie ubrac w pierwszej ciazy to ja do konca praktycznie chodzilam w swoich spodniach, a teraz mi wywalilo brzuch do przodu, ze szok ja jade jutro w jedno miejsce gdzie jest szansa, ze jakies gacie upoluje, a jak nie to mam jedne dresowe na oku i najwyzej zaryzykuje i zamowie. Zawsze moge zwrocic, a kupujac przez allegro z dostawa do paczkomatu zwroty sa za darmo, wiec koszt przesylki w jedna strone jestem w stanke zaryzykowac a nad tymi sie musze zastanowic czy je zostawic czy odeslac wlasnie.Wlasnie sprawdzilam. Fajne sa, zwlaszcza te szare. Szczerze mowiac to szukam teraz cos grubszego. Mam kilka leginsow z H&M, kupilam sobie na lato i krotkie i dlugie. A teraz chcialabym cos cieplejszego no i wiekszego, bo brzusio z kazdym tyg coraz wiekszy W ciazy najlepiej chodzi mi sie w spodniach dresowych, ale dosc ciezko jest mi cos znalesc.....
Kacprysiowo
Moderatorka
Majacyr dlaczego dużo leżysz?
Ewelina mnie też ostatnio głową pobolewa, czasem samo mija ale tez czasem ratuje się apapem.
Kurcze opilam się tej żurawiny i mnie ciągle goni do wc...
Ewelina mnie też ostatnio głową pobolewa, czasem samo mija ale tez czasem ratuje się apapem.
Kurcze opilam się tej żurawiny i mnie ciągle goni do wc...
Haha! Dziewczyny to Wy nie wiecie, że jesteście z jednego miasta? Podejrzewam, że załatwiacie sprawy w tym samym urzędzie w budynku A na parterze ja to przerabiałam 2 lata temu dokładnie w tym samym miejscu - a panie mamy przemiłe więc wszystko pójdzie raz dwaDzięki [emoji4] wytyczne są wszędzie te sama wiec u mnie pewnie też tak będzie [emoji4]
Paulianna89
Haha! Dziewczyny to Wy nie wiecie, że jesteście z jednego miasta? [emoji4] Podejrzewam, że załatwiacie sprawy w tym samym urzędzie w budynku A na parterze [emoji4] ja to przerabiałam 2 lata temu dokładnie w tym samym miejscu - a panie mamy przemiłe więc wszystko pójdzie raz dwa
No tego to nie wiedziałam, albo może nie pamiętałam hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
Może jeszcze na porodówce się spotkamy bo mamy blisko siebie terminy [emoji16]
piorunem
Co do głupich komentarzy to nie wiem jak można nie ugryźć się w język ;p ja tam zawsze powtarzam, że jak się komuś coś nie podoba to niech nie patrzy
Mi jeszcze nie zdażyło się, żeby ktoś coś uszczypliwego, negatywnego powiedział. Raczej wszyscy chwalą, że super wyglądam... co najwyżej mówią, że obalam mity, że córka urodę odbiera... zresztą sama twierdzę, że np. cerę mam dużo lepszą.
Jedyne co to mój Mąż się śmieje, bo wszyscy chwalą, że dobrze wyglądam, że mi ciąża służy, mogę dzieci rodzić itp. A ja od 29 tygodnia znowu wymiotuje, tyle że wieczorami, całymi dniami mi się odbija i jest mi niedobrze i mam masę innych dolegliwości, tyle że ja po prostu szybko się do nich przyzwyczajam i zawsze tłumaczę sobie, że może być gorzej. Nie wiem jak to działa, ale np. od marca boli mnie kość ogonowa - bez przerwy, ale wiecie że ja już nawet zapominam czasem, że mi to dokucza... nie pamiętam jak było jak nie bolało, czasem jak akurat mam chwilę to pomyślę o tym i wtedy mi doskwiera, a tak to chyba już przywykłam. W sumie wymiotowała,do 20 tygodnia i miałam spokój kilka tygodni, a tera chyba momentami jest jeszcze gorzej, ale wszyscy myślą, że moja ciąża jest idealna ;p Jedynie mój Mąż i moja szwagierka wiedza, że tak nie jest, bo nie raz widzieli mnie w akcji toaletowej itp. A przez to, że nie narzekam i w sumie staram się nie pokazywać po sobie, że jest coś nie tak to wszyscy myślą, że jestem stworzona do rodzenia dzieci ;p Biorąc pod uwagę, że w pracy powiedziałam o ciąży w 5tym miesiącu, a nie raz wymiotowałam nawet w pracy i nikt nic nie podejrzewał, to chyba dobrze idzie mi ukrywanie gorszego samopoczucia ;p
Oddałam dzisiaj nasz wózek innym rodzicom... zadzwoniła Pani ze sklepu, że nasz wózek już jest, ale komuś wcześniej trochę urodziło się dziecko i chcieliby dokładnie ten wózek, a ma zaznaczone, że chcemy odebrać w październiku i czy może sprzedać nasz... a nam zamówić kolejny, który będzie za 3-5 tygodni. Zgodziłam się, mam nadzieję że nie będzie nam potrzebny wcześniej
Mi jeszcze nie zdażyło się, żeby ktoś coś uszczypliwego, negatywnego powiedział. Raczej wszyscy chwalą, że super wyglądam... co najwyżej mówią, że obalam mity, że córka urodę odbiera... zresztą sama twierdzę, że np. cerę mam dużo lepszą.
Jedyne co to mój Mąż się śmieje, bo wszyscy chwalą, że dobrze wyglądam, że mi ciąża służy, mogę dzieci rodzić itp. A ja od 29 tygodnia znowu wymiotuje, tyle że wieczorami, całymi dniami mi się odbija i jest mi niedobrze i mam masę innych dolegliwości, tyle że ja po prostu szybko się do nich przyzwyczajam i zawsze tłumaczę sobie, że może być gorzej. Nie wiem jak to działa, ale np. od marca boli mnie kość ogonowa - bez przerwy, ale wiecie że ja już nawet zapominam czasem, że mi to dokucza... nie pamiętam jak było jak nie bolało, czasem jak akurat mam chwilę to pomyślę o tym i wtedy mi doskwiera, a tak to chyba już przywykłam. W sumie wymiotowała,do 20 tygodnia i miałam spokój kilka tygodni, a tera chyba momentami jest jeszcze gorzej, ale wszyscy myślą, że moja ciąża jest idealna ;p Jedynie mój Mąż i moja szwagierka wiedza, że tak nie jest, bo nie raz widzieli mnie w akcji toaletowej itp. A przez to, że nie narzekam i w sumie staram się nie pokazywać po sobie, że jest coś nie tak to wszyscy myślą, że jestem stworzona do rodzenia dzieci ;p Biorąc pod uwagę, że w pracy powiedziałam o ciąży w 5tym miesiącu, a nie raz wymiotowałam nawet w pracy i nikt nic nie podejrzewał, to chyba dobrze idzie mi ukrywanie gorszego samopoczucia ;p
Oddałam dzisiaj nasz wózek innym rodzicom... zadzwoniła Pani ze sklepu, że nasz wózek już jest, ale komuś wcześniej trochę urodziło się dziecko i chcieliby dokładnie ten wózek, a ma zaznaczone, że chcemy odebrać w październiku i czy może sprzedać nasz... a nam zamówić kolejny, który będzie za 3-5 tygodni. Zgodziłam się, mam nadzieję że nie będzie nam potrzebny wcześniej
Balonsbalons
Ja chyba z poczatkiem października kupie leginsy w H&M i tam kupie biustonosze do karmienia odrazu.
Bede juz wiecej w chacie siedziec to leginsy beda super. Ja juz mam wszystko wyprane i wyprasowane takze zostaje tylko dokupic kosmetyki i apteczne sprawy i bede mogla spakowac torbe. A no i pampersy
Jak mi kasy starczy to jeszcze przemaluje pokój nie jest źle ale odświerzyłabym troszkę.
Bede juz wiecej w chacie siedziec to leginsy beda super. Ja juz mam wszystko wyprane i wyprasowane takze zostaje tylko dokupic kosmetyki i apteczne sprawy i bede mogla spakowac torbe. A no i pampersy
Jak mi kasy starczy to jeszcze przemaluje pokój nie jest źle ale odświerzyłabym troszkę.
Balonsbalons
No i w sobote mam usg w końcu
Już sie nie moge doczekać... Ale też zaczynam sie niepokoić.
Powiedzcie mi o roczny macierzyński to trzeba po porodzie jakiś wniosek składać gdzie u kogo i kto mi da druk
Już sie nie moge doczekać... Ale też zaczynam sie niepokoić.
Powiedzcie mi o roczny macierzyński to trzeba po porodzie jakiś wniosek składać gdzie u kogo i kto mi da druk
reklama
Katarynka82
Masakra jak tak czytam o tych komentarzach.....i ze to jeszcze matka do corki!!! Nie no....albo lekarz, jak tak moze powiedziec, ze kobieta w ciazy sie " spasla"!!! Co za czasy! Zrozumiem komentarz typu duzy brzuch, maly brzuch ale,ze brzydko sie wyglada to juz nie, co za tupet maja ci ludzie!Moja kuzynka ma termin miesiąc po mnie . Jej własna matka mówi, że wygląda okropnie nie wiem jak tak można o własnej córce powiedzieć [emoji52]
Na szczescie nie spotkalam sie z glupimi komentarzami dot.mojej osoby. Ludzie pytaja,ktory miesiac, jaka plec jak sie czuje i to wszystko . I tak powinno byc bo te glupie komentarze nikomu nie sa potrzebne!