reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Mi przyszly dzis legi z allegro. Bezszwowe, bambusowe, gatunkowo spoko, a i cenowo tez, bo 16 ziko plus przesylka. Wzielam sobie 3 kolory, ale Rozwazam czy je zostawic czy zwrocic ale tylko dlatego, ze długość jest taka w kostke na mnie a ja srednio takie lubie. Mogły by byc ciut dluzsze. Ale w tej cenie to innych nie znajde, zwlaszcza na swoj tylek :D jak chcesz to dam Ci linka, oblukasz sobie ;)
Dzieki ;);) moja siostra zamowila mi przez internet. Problem w tym, ze jestem niska i byly na mnie zaupelnie za dlugie. W sumie wyszly mnie dosc drogo bo musialam dac je doskrocenia, ca co tez musialam zaplacic. Jesli chodzi o spodnie i staniki to jednak wole pojsc do sklepu, zobaczyc je, dotknac czy przymierzec. Ale wyslij mi linka, zobacze sobie, a moze cos sie trafi....

reklama
@anet88 super wieści z wizyty.
Pięknie młody rośnie i ustawiony już dobrze to aby się cieszyć.

@Ewela2805 współczuję Ci.
Ja mam podobnie jak wyjdę to aby szukam ławki. Tyle, że u mnie przez to ciągłe leżenie sił brak a na drugi dzień mam zakwasy.
Ale Tobie jak nogi odejmuję to ja bym ginowi o tym powiedziała.

@kasia98 ja prawie od początku gole się na czuja, bo przez biust nie widzę siebie hihi.

@Dusia dzięki za info, u mnie nie ma Aldi, za małe miasteczko, ale ja i tak głównie leżę to nie muszę mieć wielu ciuchów.

Ja w bon prix zamówiłam leginsy i spodnie dresowe, bluzę 2 tshirty, 2 sukienki, a córka mi w ciupku jeansy ciążowe za 2zł kupiła.
Także na badania czy wizyty to mam i tyle z domu wychodzę.

Chyba się przejdę i zobaczę co mi powie bo to aż dziwne.. Myślałam jak pierwszy raz tak miałam że malutka może mi gdzieś na nerw naciska czy coś bo to bardziej w prawej nodze niż w lewej, teraz siedzę i jest ok, małą normalnie czuje, bryka w brzuszku, obraca się i kopie więc chyba w porządku no ale ostrożności nigdy dosyć bo miałam wrażenie że mdleje [emoji58] Zobaczę jak jutro będzie bo też się na miasto wybieram
Ja mam nacisk na nerw, ale u mnie to już trwa od lipca i objawia się inaczej. Większość czasu prawie nie czuję części lewego uda, ewentualnie w pewnych pozycjach czuję mrowienie albo pieczenie. W chodzeniu mi to nie przeszkadza. Ale może to się objawia różnie, nie wiem :(

Dzieki ;);) moja siostra zamowila mi przez internet. Problem w tym, ze jestem niska i byly na mnie zaupelnie za dlugie. W sumie wyszly mnie dosc drogo bo musialam dac je doskrocenia, ca co tez musialam zaplacic. Jesli chodzi o spodnie i staniki to jednak wole pojsc do sklepu, zobaczyc je, dotknac czy przymierzec. Ale wyslij mi linka, zobacze sobie, a moze cos sie trafi....
Link do: SIZE PLUS duże BEZSZWOWE LEGGINSY CIĄŻOWE 46/48 sa dosyc uciagliwe. Ja tez raczej wole takie rzeczy stacjonarnie ale tu skusila mnie cena,zwlaszcza, ze to na okres ciazy i chwile po, bo ogolem nie przepadam za leginsami. Jak by co to Ci moge zmierzyc na dlugosc bez naciągania ;) bo ja jak je przylozylam do siebie to byly w pol lydki a jal na tylek wciagnelam to sie na dlugosc tez poddaly.

reklama
Do góry