reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ostatnio mi brzuszek poleciał chyba sporo do przodu , półtora tyg temu jeszcze byłam w stanie ogolić się bez problemu w kroku :rolleyes: teraz już nic nie widzę , chyba muszę zaopatrzyć się w jakieś lusterko :laugh2:
przewinął mi się temat imion , ja dalej nie zdecydowana . Ale napewno coś wybierzemy z : Filip , Szymek , Dominik , Igor albo Alan:happy2:
Coraz częściej zdarza mi się napinanie brzucha , oj nic przyjemnego :unsure:

reklama
Dziewczyny!!! Ogłoszenie parafialne!!![emoji16] od 19.09 w markwtach Aldi mają być ubrania ciążowe leginsy, koszulki , kardigany, rajstopy, sukienki . Dla maluszków też jakieś rzeczy będą ale rozmiary chyba od 70 nie zaglebialam się w tą gazetkę zbytnio więc same sobie zobaczcie [emoji16]
Ooo... Dzieki za cynk, hehehe. Musze sie wybrac. Leginsy by sie przydaly:biggrin2:

Ja po wizycie, tylko na chwilę. Młody 30+3, 1760 g (czyli w ciągu ostatnich 2 tyg. +400g:szok:). Przekrecony główka do dolu:) wszystkie parametry, pomiary itp. ok. Ale się ciesze:biggrin2:

Gratuluje zdrowego, coraz większego synka [emoji106] mój w podobnym tygodniu miał podobna wagę, bo 1810, to idziemy prawie łeb w łeb [emoji123][emoji8]
Ach ta radość po wizycie i szczęście, że wszystko w porządku [emoji16]

Mało pisałam od dwóch dni ale tyle roboty miałam że głowa mała.. Dziś oczywiście nie byłam tego wózka oglądać bo inne sprawy wyszłam załatwiać i ledwo chodzę.. Niby ten brzuch aż tak duży nie jest ale to już 30y tydzień i wyszłam na miasto to co 100 metrów musiałam usiąść.. Czułam jakby mi nogi odbierało i tak bolało mnie w udach nad kolanami jakbym miała zaraz klęknąć.. Nie wiem jak to wytłumaczyć no ale normalnie co 100 metrów odbierało mi nogi.. Tragedia [emoji17] Wizytę mam dopiero 22 września..

Kurde, może przejdź się z tym do jakiegoś lekarza? Ja normalnie chodzę, i to w butach na obcasach, a pojutrze kończę 32 tydzień i zaczynam 33... Nie wiem czy to normalne, warto byłoby sprawdzić [emoji848]

Dita o tak zdrowie :) najwazniejsze! Doceniam kazdego dnia patrząc na chłopców[emoji173]️[emoji173]️
Ja się zajade przy mojej trójce... Ale tak bym chciała odzyskac swoje ciało, sprawność i nie być tylko mamuśka w domu. Popracować, upichcic, z mężem poszalec, być fajna i spełniona mama. A dzis mam jakiś spadek formy i wszystko jest na nie :( Ciężko mi dziś, tak po prostu, na podłodze misz masz klakow psa, zabawek i paproszkow, w zlewie talerze mnie wołają.... Ach oby jutro był lepszy dzień.

Może jutro będzie lepiej, na pewno! Gorsze dni się zdarzają, a jutro poczujesz się jak młoda bogini [emoji5][emoji23]

Ewelina tez się ciesze :) tylko zastanawiam sie czy dziewczyny maja jakieś forum zamkniete, nie chciałabym sie wciągnąć a potem wykluczyć :(

Mamy zamknięty, ale tam wcale dużo nie piszemy, bardziej do zdjęć czy prywatnych spraw.. jak popiszesz z nami to pewnie kiedyś cię wciągniemy[emoji106]

Gratuluje zdrowego, coraz większego synka [emoji106] mój w podobnym tygodniu miał podobna wagę, bo 1810, to idziemy prawie łeb w łeb [emoji123][emoji8]
Ach ta radość po wizycie i szczęście, że wszystko w porządku [emoji16]

Kurde, może przejdź się z tym do jakiegoś lekarza? Ja normalnie chodzę, i to w butach na obcasach, a pojutrze kończę 32 tydzień i zaczynam 33... Nie wiem czy to normalne, warto byłoby sprawdzić [emoji848]
Chyba się przejdę i zobaczę co mi powie bo to aż dziwne.. Myślałam jak pierwszy raz tak miałam że malutka może mi gdzieś na nerw naciska czy coś bo to bardziej w prawej nodze niż w lewej, teraz siedzę i jest ok, małą normalnie czuje, bryka w brzuszku, obraca się i kopie więc chyba w porządku no ale ostrożności nigdy dosyć bo miałam wrażenie że mdleje [emoji58] Zobaczę jak jutro będzie bo też się na miasto wybieram

Rozszyfrujecie mi ?
15366895034691825040298.jpg

Załączniki

• 15366895034691825040298.jpg
    15366895034691825040298.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 312
Może jutro będzie lepiej, na pewno! Gorsze dni się zdarzają, a jutro poczujesz się jak młoda bogini [emoji5][emoji23]

Mamy zamknięty, ale tam wcale dużo nie piszemy, bardziej do zdjęć czy prywatnych spraw.. jak popiszesz z nami to pewnie kiedyś cię wciągniemy[emoji106]
A gdzie to ten zamknięty jest ?? [emoji123]

Ooo... Dzieki za cynk, hehehe. Musze sie wybrac. Leginsy by sie przydaly:biggrin2:
Mi przyszly dzis legi z allegro. Bezszwowe, bambusowe, gatunkowo spoko, a i cenowo tez, bo 16 ziko plus przesylka. Wzielam sobie 3 kolory, ale Rozwazam czy je zostawic czy zwrocic ale tylko dlatego, ze długość jest taka w kostke na mnie a ja srednio takie lubie. Mogły by byc ciut dluzsze. Ale w tej cenie to innych nie znajde, zwlaszcza na swoj tylek :D jak chcesz to dam Ci linka, oblukasz sobie ;)

reklama
Do góry