reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ostatnio mi brzuszek poleciał chyba sporo do przodu , półtora tyg temu jeszcze byłam w stanie ogolić się bez problemu w kroku :rolleyes: teraz już nic nie widzę , chyba muszę zaopatrzyć się w jakieś lusterko :laugh2:
przewinął mi się temat imion , ja dalej nie zdecydowana . Ale napewno coś wybierzemy z : Filip , Szymek , Dominik , Igor albo Alan:happy2:
Coraz częściej zdarza mi się napinanie brzucha , oj nic przyjemnego :unsure:

reklama
Dziewczyny!!! Ogłoszenie parafialne!!![emoji16] od 19.09 w markwtach Aldi mają być ubrania ciążowe leginsy, koszulki , kardigany, rajstopy, sukienki . Dla maluszków też jakieś rzeczy będą ale rozmiary chyba od 70 nie zaglebialam się w tą gazetkę zbytnio więc same sobie zobaczcie [emoji16]
Ooo... Dzieki za cynk, hehehe. Musze sie wybrac. Leginsy by sie przydaly:biggrin2:

Ja po wizycie, tylko na chwilę. Młody 30+3, 1760 g (czyli w ciągu ostatnich 2 tyg. +400g:szok:). Przekrecony główka do dolu:) wszystkie parametry, pomiary itp. ok. Ale się ciesze:biggrin2:

Gratuluje zdrowego, coraz większego synka [emoji106] mój w podobnym tygodniu miał podobna wagę, bo 1810, to idziemy prawie łeb w łeb [emoji123][emoji8]
Ach ta radość po wizycie i szczęście, że wszystko w porządku [emoji16]

Mało pisałam od dwóch dni ale tyle roboty miałam że głowa mała.. Dziś oczywiście nie byłam tego wózka oglądać bo inne sprawy wyszłam załatwiać i ledwo chodzę.. Niby ten brzuch aż tak duży nie jest ale to już 30y tydzień i wyszłam na miasto to co 100 metrów musiałam usiąść.. Czułam jakby mi nogi odbierało i tak bolało mnie w udach nad kolanami jakbym miała zaraz klęknąć.. Nie wiem jak to wytłumaczyć no ale normalnie co 100 metrów odbierało mi nogi.. Tragedia [emoji17] Wizytę mam dopiero 22 września..

Kurde, może przejdź się z tym do jakiegoś lekarza? Ja normalnie chodzę, i to w butach na obcasach, a pojutrze kończę 32 tydzień i zaczynam 33... Nie wiem czy to normalne, warto byłoby sprawdzić [emoji848]

Dita o tak zdrowie :) najwazniejsze! Doceniam kazdego dnia patrząc na chłopców[emoji173]️[emoji173]️
Ja się zajade przy mojej trójce... Ale tak bym chciała odzyskac swoje ciało, sprawność i nie być tylko mamuśka w domu. Popracować, upichcic, z mężem poszalec, być fajna i spełniona mama. A dzis mam jakiś spadek formy i wszystko jest na nie :( Ciężko mi dziś, tak po prostu, na podłodze misz masz klakow psa, zabawek i paproszkow, w zlewie talerze mnie wołają.... Ach oby jutro był lepszy dzień.

Może jutro będzie lepiej, na pewno! Gorsze dni się zdarzają, a jutro poczujesz się jak młoda bogini [emoji5][emoji23]

Ewelina tez się ciesze :) tylko zastanawiam sie czy dziewczyny maja jakieś forum zamkniete, nie chciałabym sie wciągnąć a potem wykluczyć :(

Mamy zamknięty, ale tam wcale dużo nie piszemy, bardziej do zdjęć czy prywatnych spraw.. jak popiszesz z nami to pewnie kiedyś cię wciągniemy[emoji106]

Gratuluje zdrowego, coraz większego synka [emoji106] mój w podobnym tygodniu miał podobna wagę, bo 1810, to idziemy prawie łeb w łeb [emoji123][emoji8]
Ach ta radość po wizycie i szczęście, że wszystko w porządku [emoji16]

Kurde, może przejdź się z tym do jakiegoś lekarza? Ja normalnie chodzę, i to w butach na obcasach, a pojutrze kończę 32 tydzień i zaczynam 33... Nie wiem czy to normalne, warto byłoby sprawdzić [emoji848]
Chyba się przejdę i zobaczę co mi powie bo to aż dziwne.. Myślałam jak pierwszy raz tak miałam że malutka może mi gdzieś na nerw naciska czy coś bo to bardziej w prawej nodze niż w lewej, teraz siedzę i jest ok, małą normalnie czuje, bryka w brzuszku, obraca się i kopie więc chyba w porządku no ale ostrożności nigdy dosyć bo miałam wrażenie że mdleje [emoji58] Zobaczę jak jutro będzie bo też się na miasto wybieram

Rozszyfrujecie mi ?
15366895034691825040298.jpg

Załączniki

• 15366895034691825040298.jpg
    15366895034691825040298.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 309
Może jutro będzie lepiej, na pewno! Gorsze dni się zdarzają, a jutro poczujesz się jak młoda bogini [emoji5][emoji23]

Mamy zamknięty, ale tam wcale dużo nie piszemy, bardziej do zdjęć czy prywatnych spraw.. jak popiszesz z nami to pewnie kiedyś cię wciągniemy[emoji106]
A gdzie to ten zamknięty jest ?? [emoji123]

Ooo... Dzieki za cynk, hehehe. Musze sie wybrac. Leginsy by sie przydaly:biggrin2:
Mi przyszly dzis legi z allegro. Bezszwowe, bambusowe, gatunkowo spoko, a i cenowo tez, bo 16 ziko plus przesylka. Wzielam sobie 3 kolory, ale Rozwazam czy je zostawic czy zwrocic ale tylko dlatego, ze długość jest taka w kostke na mnie a ja srednio takie lubie. Mogły by byc ciut dluzsze. Ale w tej cenie to innych nie znajde, zwlaszcza na swoj tylek :D jak chcesz to dam Ci linka, oblukasz sobie ;)

reklama
Do góry