azamamew mnie tez sie plakac chce 12 tygodni do porodu a ja mam tyle stresow nerwow i wszytkiego czlowiek ma dosc. Maz mi pomaga jak przyjdzie do domu ale zal mi go tez narobi sie w robocie jeszcze syna ogarnia i za mnie nie ktore rzeczy robi [emoji21][emoji21] ale dzien poprostu zalamka [emoji21][emoji21]
Syn dopiero zaczął szkołę, będzie dobrze[emoji5] bądź czujna ale myślę, że na pewno da radę[emoji106] a mąż prawidłowo się zachowuje, tak powinno być [emoji5]
Dlatego włączyłam film Tully, oglądałaś? Mnie też dużo mąż pomaga, na wieczór stwierdził dziś już wieczorem on się córką zajmie, ale nadspodziewanie bardzo szybko usnęła.
Dziewczyny, dobrze, że mężowie nas wspierają. Ok- to kobieta jest w ciąży, ale oboje spodziewacie się powiększenia rodziny i to są wasze/ nasze wspólne dzieci![emoji5] więc to miłe, ale i naturalne, że mężowie się angażują.. a ci, którzy tego nie robią to widocznie nie dorośli do ról tatusiów. Bo ojcem może być każdy, ale tatusiem już nie! [emoji106][emoji8]
Kochana musisz jej odpysknąć albo naucz się puszczać te komentarze mimo uszu bo to może źle na Ciebie wpłynąć. Jesteś w ciąży i hormony powodują różne stany emocjonalne, tak samo jest po porodzie.
Mi bratowa powiedziała że zaczynam wyglądać jak chomik. No myślałam, że ją rozszarpie. Ale to równa babka i wiedziałam, że nie miała nic złego na myśli. Mimo wszystko zrobiło mi się przykro i trochę się mężowi żaliłam. Później powiedziałam jej co myślę na ten temat i ze wszystkiego się śmiałyśmy.
Sorki, ale się roześmiałam jak przeczytałam o tym chomiku [emoji23] chomik mojej siostry jest malutki j chudziutki, młody jest i w pierwszej chwili myślę- No, przecież komplement ci powiedziała [emoji16][emoji28] ale pózniej dotarło do mnie, ze chomik to chomik [emoji85] i zaczęłam się śmiać... Ale dobrze, że sie dogadaliście [emoji106] ja tak mam z moją jedną siostra, jest zajebista i w ogóle, ale bardzo bezpośrednia, a i zdarzy sie jej palnąć tekstem, że hoho[emoji86] ale wali tak też komplementy.. [emoji106]
jak dla mnie wyglądasz super..piłeczkę co fajnie wybiło i nie widzę byś była jakaś większą jeśli chodzi o ręce nogi itd i nawet jeśli będzie 5,6,7kg do zarzucenia to takie nic bo wrócisz napewno i bez karmienia
a scan mam 20 jakoś po poludniu
a 28 idę do dentysty na sprawdzenie a potem fizjoterapeuta....oj spojenie zaczęło boleć już bardziej.......... odczuwam w nocy. rano
od paru h moj babel się tak wypycha jakby chciał zmienić pozycję..brzuch napięty..już ćwiczenia na czworaka robiłam żeby się wygodniej ułożył bo miałam dość kwadratowego brzucha LOL no ja nie wiem co on tam w srodku wyprawia albo dziś jest ten dzień wzrostu hahaha
ok rozumiem doskonale..ale pociesze cię że po takim dniu przychodzą dni że chce się żyć..jakby się brzuszka nie czuli że jest
a potem znów coś i tak w kółko także przeżyjemy
właśnie może jakiś fajny film..wciągnąć się w coś
ja też Męża wykorzystuje ..no cóż poradzić...ale jak słyszy jak w nocy stekam by się przekręcić to zamienić się nie chce!!! już woli pomagać
a no to faktycznie ..i zapłaciłaś z jak za inne szczegółowe? pomiary porobił to dobrze choć pewnie też bym wolała szczegółowo jeśli miałabym porównanie do poprzedniego badania
a wiesz . mi też wpisują że mam łożysko 0 a podobno to takie najmłodsze (liczą do 4 podajze) takze bardzo dobrze jak na 3trymestr
dziś 2 znajome zobaczyły mnie pierwszy raz w ciąży ...i same komplementy że ładnie wyglądam także poprawiły mi humor bardzo ..na dzis
Powiedziały co widziały [emoji5] w końcu jakieś normalne babki, a nie zakompleksione baby[emoji23] przecież bardzo ładnie wyglądasz [emoji106] tylko brzuszek masz [emoji846]
Przewinęła sie tu reklama filmu Tully... która oglądała? Fajny?