reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Przyszła paczka z apteki gemini [emoji16]resztę rzeczy dokupie stacjonarnie w rossmanie [emoji16] głupie to ale cieszę się z tych wielkich podpaski i gaci z siatki jak dziecko [emoji23] z każdym takim zakupem czuje się bardziej przygotowana i spokojniejsza [emoji16]Zobacz załącznik 892813
Ja zaczynam wyprawkę od torby do szpitala. W razie W będzie a w ciągu ewentualnej mojej nieobecności maz dokupi co potrzeba:)

reklama
Przyszła paczka z apteki gemini [emoji16]resztę rzeczy dokupie stacjonarnie w rossmanie [emoji16] głupie to ale cieszę się z tych wielkich podpaski i gaci z siatki jak dziecko [emoji23] z każdym takim zakupem czuje się bardziej przygotowana i spokojniejsza [emoji16]Zobacz załącznik 892813
Kurczę, ja dostałam otwarte opakowanie od koleżanki tych wielkich podpasek z firmy canpol i one tak strasznie śmierdzą lawendą, zastanawiam się czy koleżanka je trzymała z czymś lawendowym czy one tak wszystkie :o

Kurczę, ja dostałam otwarte opakowanie od koleżanki tych wielkich podpasek z firmy canpol i one tak strasznie śmierdzą lawendą, zastanawiam się czy koleżanka je trzymała z czymś lawendowym czy one tak wszystkie :o

Ja miałam bella maxi, a i tak użyłam tylko parę... Od razu przerzuciłam się na zwykłe, a później na wkładki...Jak ci śmierdzą to kup sobie z innej firmy, na wszelki wypadek..Co mają cię drażnić??;)

Ja miałam bella maxi, a i tak użyłam tylko parę... Od razu przerzuciłam się na zwykłe, a później na wkładki...Jak ci śmierdzą to kup sobie z innej firmy, na wszelki wypadek..Co mają cię drażnić??;)
No na pewno kupię inne :D jeszcze mam ewentualnie jedną paczkę ze szpitala jak bylam w marcu :D a i ze szpitala dostanę :D

Dziewczyny, pracujecie jeszcze? Ja mam wizytę 3go września i biję się z myślami czy nie iść na l4. Codzienne wstawanie po 6 (bo dojazd) i po 14 już bym mogła spać :sad: Miałabym więcej czasu dla córki i kasy w portfelu bo niani zaproponowałabym pół etatu żeby jej tak całkiem nie zostawiać na lodzie. Sama już nie wiem, w pracy muszę trochę rzeczy pokończyć, oni myślą że najwcześniej to pójdę 15.10 na zwolnienie, a termin mam na 9.11. Jakaś taka niemoc ogólna mnie dopadła chyba.

Nawet mi nie mów bo ja 3 różne opakowania podpasek zamówiłam, nie wiem ile tego potrzeba ,ile wziąć do szpitala itd [emoji85]

Dziewczyny, pracujecie jeszcze? Ja mam wizytę 3go września i biję się z myślami czy nie iść na l4. Codzienne wstawanie po 6 (bo dojazd) i po 14 już bym mogła spać :sad: Miałabym więcej czasu dla córki i kasy w portfelu bo niani zaproponowałabym pół etatu żeby jej tak całkiem nie zostawiać na lodzie. Sama już nie wiem, w pracy muszę trochę rzeczy pokończyć, oni myślą że najwcześniej to pójdę 15.10 na zwolnienie, a termin mam na 9.11. Jakaś taka niemoc ogólna mnie dopadła chyba.
@annamarta ja na Twoim miejscu nawet długi bym się nie zastanawiała. Najwyższy czas, żebyś odpoczęła, bo kiedy jak nie teraz....Ja jestem na zwolnieniu od 1 sierpnia i nie żałuję, bo się wysypiam..., a w domu zawsze znajdzie sie coś do zrobienia.

Nawet mi nie mów bo ja 3 różne opakowania podpasek zamówiłam, nie wiem ile tego potrzeba ,ile wziąć do szpitala itd [emoji85]
Ja też nie wiem ile wziąć. Mam z Belli i z teny. Co prawda są one na nietrzymanie moczu bardziej, ale dużo opakowań zostało po babci i kuzynka korzystała po porodzie, i mama mi przywiozła. Mam też dwie pary majtek na nietrzymanie hehe ale nie żebym miała problemy.
A polecacie jakieś bezzapachowe kosmetyki do szpitala dla siebie?
Siedzę przy tężni i wdycham, ale już głodna się robię :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nie wiem ile wziąć. Mam z Belli i z teny. Co prawda są one na nietrzymanie moczu bardziej, ale dużo opakowań zostało po babci i kuzynka korzystała po porodzie, i mama mi przywiozła. Mam też dwie pary majtek na nietrzymanie hehe
A polecacie jakieś bezzapachowe kosmetyki do szpitala dla siebie?
Siedzę przy tężni i wdycham, ale już głodna się robię :D
Ja raczej nie będę wymyślać kupię tylko jakiś żel do mycia bez zapachu albo o delikatnym zapachu który nie utrzyma się na skórze i to samo balsam.

Do góry