reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Przyszła paczka z apteki gemini [emoji16]resztę rzeczy dokupie stacjonarnie w rossmanie [emoji16] głupie to ale cieszę się z tych wielkich podpaski i gaci z siatki jak dziecko [emoji23] z każdym takim zakupem czuje się bardziej przygotowana i spokojniejsza [emoji16]Zobacz załącznik 892813
Ja zaczynam wyprawkę od torby do szpitala. W razie W będzie a w ciągu ewentualnej mojej nieobecności maz dokupi co potrzeba:)

reklama
Przyszła paczka z apteki gemini [emoji16]resztę rzeczy dokupie stacjonarnie w rossmanie [emoji16] głupie to ale cieszę się z tych wielkich podpaski i gaci z siatki jak dziecko [emoji23] z każdym takim zakupem czuje się bardziej przygotowana i spokojniejsza [emoji16]Zobacz załącznik 892813
Kurczę, ja dostałam otwarte opakowanie od koleżanki tych wielkich podpasek z firmy canpol i one tak strasznie śmierdzą lawendą, zastanawiam się czy koleżanka je trzymała z czymś lawendowym czy one tak wszystkie :o

Kurczę, ja dostałam otwarte opakowanie od koleżanki tych wielkich podpasek z firmy canpol i one tak strasznie śmierdzą lawendą, zastanawiam się czy koleżanka je trzymała z czymś lawendowym czy one tak wszystkie :o

Ja miałam bella maxi, a i tak użyłam tylko parę... Od razu przerzuciłam się na zwykłe, a później na wkładki...Jak ci śmierdzą to kup sobie z innej firmy, na wszelki wypadek..Co mają cię drażnić??;)

Ja miałam bella maxi, a i tak użyłam tylko parę... Od razu przerzuciłam się na zwykłe, a później na wkładki...Jak ci śmierdzą to kup sobie z innej firmy, na wszelki wypadek..Co mają cię drażnić??;)
No na pewno kupię inne :D jeszcze mam ewentualnie jedną paczkę ze szpitala jak bylam w marcu :D a i ze szpitala dostanę :D

Dziewczyny, pracujecie jeszcze? Ja mam wizytę 3go września i biję się z myślami czy nie iść na l4. Codzienne wstawanie po 6 (bo dojazd) i po 14 już bym mogła spać :sad: Miałabym więcej czasu dla córki i kasy w portfelu bo niani zaproponowałabym pół etatu żeby jej tak całkiem nie zostawiać na lodzie. Sama już nie wiem, w pracy muszę trochę rzeczy pokończyć, oni myślą że najwcześniej to pójdę 15.10 na zwolnienie, a termin mam na 9.11. Jakaś taka niemoc ogólna mnie dopadła chyba.

Nawet mi nie mów bo ja 3 różne opakowania podpasek zamówiłam, nie wiem ile tego potrzeba ,ile wziąć do szpitala itd [emoji85]

Dziewczyny, pracujecie jeszcze? Ja mam wizytę 3go września i biję się z myślami czy nie iść na l4. Codzienne wstawanie po 6 (bo dojazd) i po 14 już bym mogła spać :sad: Miałabym więcej czasu dla córki i kasy w portfelu bo niani zaproponowałabym pół etatu żeby jej tak całkiem nie zostawiać na lodzie. Sama już nie wiem, w pracy muszę trochę rzeczy pokończyć, oni myślą że najwcześniej to pójdę 15.10 na zwolnienie, a termin mam na 9.11. Jakaś taka niemoc ogólna mnie dopadła chyba.
@annamarta ja na Twoim miejscu nawet długi bym się nie zastanawiała. Najwyższy czas, żebyś odpoczęła, bo kiedy jak nie teraz....Ja jestem na zwolnieniu od 1 sierpnia i nie żałuję, bo się wysypiam..., a w domu zawsze znajdzie sie coś do zrobienia.

Nawet mi nie mów bo ja 3 różne opakowania podpasek zamówiłam, nie wiem ile tego potrzeba ,ile wziąć do szpitala itd [emoji85]
Ja też nie wiem ile wziąć. Mam z Belli i z teny. Co prawda są one na nietrzymanie moczu bardziej, ale dużo opakowań zostało po babci i kuzynka korzystała po porodzie, i mama mi przywiozła. Mam też dwie pary majtek na nietrzymanie hehe ale nie żebym miała problemy.
A polecacie jakieś bezzapachowe kosmetyki do szpitala dla siebie?
Siedzę przy tężni i wdycham, ale już głodna się robię :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nie wiem ile wziąć. Mam z Belli i z teny. Co prawda są one na nietrzymanie moczu bardziej, ale dużo opakowań zostało po babci i kuzynka korzystała po porodzie, i mama mi przywiozła. Mam też dwie pary majtek na nietrzymanie hehe
A polecacie jakieś bezzapachowe kosmetyki do szpitala dla siebie?
Siedzę przy tężni i wdycham, ale już głodna się robię :D
Ja raczej nie będę wymyślać kupię tylko jakiś żel do mycia bez zapachu albo o delikatnym zapachu który nie utrzyma się na skórze i to samo balsam.

Do góry