Wooww, dziewczyny! Nie bylo mnie kilka dni a tu tyle stron! Nadrabialam wszystko godzine [emoji16]
Witajcie “nowe” mamusie!
Ja zaczelam w koncu czuc ciaze - pojawily sie pierwsze napinania w brzuchu nieprzyjemne i czekam tylko do czwartkowej wizyty, zeby sprawdzic czy nic sie nie dzieje.
Franus z kazdym dniem, a raczej z kazda noca, szaleje coraz bardziej! Ja jestem z natury duzym spiochem, a teraz budze sie w nocy z koszmarami i nie moge zasnac. Maz ma mnie dosyc, bo jestem wariatka, ktora zawsze na bezsennosc oglada Harrego Pottera
Juz zaczelam druga ture wczoraj. No ale nic nie poradze na to, ze nic mnie tak nie uspakaja [emoji23]
Cukry dalej mi szaleja, ale tylko poranne. Jak widze wartosci niektorych mam na FB to w ogole przestaje sie zamartwiac, bo u mnie nie przekraczaja 100, ale insuline dzielnie podwyzszam dalej
Kończe już powoli ubrankowa czesc wyprawki, jutro mozliwe, ze uda mi sie kupic komode - na OLXie pojawila sie moja wymarzona w idealnym stanie. Zostanie lozeczko i troche kosmetykow plus koszule i bielizna dla mnie
Sciskam Was mocno i postaram sie o troche wiecej regularnosci w zagladaniu tutaj, bo ciezko pozniej nadazyc
Buziaki