@Płomyk to już długo nie widziałaś dzieciaczka.
Może idź gdzieś indziej, żeby ktoś Ci zrobił usg.
@maksimas trzymam kciuki, żebyście się jakoś dogadali chociaż w sprawie alimentów.
@Weronikakrz może za bardzo intensywny był ten masaż? Że potem skurcze Cię męczyły?
A córka ile ma lat?
U mnie same wielkie stopy w domu, nie pamiętam kiedy kupowałam rozmiar 35 buta.
U mnie młodsza 41, starsza 43-44 ja taki sam, mąż 45 a syn 46-47 a maluch na połówkowym miał stopę ponad 3cm [emoji12]
Ja też zaczęłam 30 tydzień ale podchodzę do tego, że jeszcze 8 tygodni do skończonego 37 tygodnia a co za tym idzie donoszonej ciąży. Więc spokojnie jest czas prawie 2 mce
@Igorowelove czasem się nie przewidzi jak się urodzi.
Ja przy 3 porodzie jakby mi wody odeszły to bym nie dojechała.
Ma to swoje dobre strony, całą papierologię miałam z córką przy piersi [emoji16]
U mnie do terminu 77dni .
@Weronika00 no to ulga, że już po remoncie.
Fajnie, że masz wizytę już za tydzień. Ja muszę czekać jeszcze 3 tygodnie.
@Dita rozbawiłaś mnie tym dinozaurem [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja 3 dziecko urodziłam w wieku 28 lat a teraz 40 lat minęło jak jeden dzień. To ja dinozaur z brodą hihihi.
@Lovegirl Sandra nie czaję?
Mam ten babybrain ale piszesz, że 26+4 a zostało 80 dni.
Ja mam dziś skończony 29 tydzień i 77dni do porodu?!
Nie czaję, wytłumacz starej babce .
A wiadomo, kiedy remont?
Annulek ja też mam sporo, czasem to całkiem wodniste, gęstsze, rzadsze ale duuużo tego.
A skąd te obawy o przedwczesny poród? Coś się dzieje?
@Dzidzibobo no mały rośnie sobie ładnie.
Mój cały czas ułożony poprzecznie, często kopie w pęcherz. Są dni że czuję tylko wiercenie i się denerwuje tym.
Z reguły po dniu dużej aktywności ma dzień dwa takich przekrętów, lenia. Wczoraj po raz pierwszy miał 3 taki dzień i jakby przed północą nie zaczął się wiercić to miała już jechać na IP, ale jak zaczął szaleć i kopać to i pęcherz i nad pępkiem i górki tyłkiem robił i tak do 2 w nocy.
Dziś jest normalnie, co rusz pojedynczo kopnie, trochę się powierci.
@Elson witaj.
Piękna waga synka, miedniczki nerkowe masz Ty czy dziecko poszerzone?
Kiedy się o tym dowiedziałaś?
A jak się objawia nadciśnienie macicy?!
Masz jakieś leki?