reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
To już prawie połowa czasu za tobą! :p Kiedy wyniki? Dzisiaj? Na pewno będą dobre!:cool2:

Tak dzisiaj [emoji4] jestem ciekawa jak wyjdą [emoji4] musi być dobrze [emoji16]

Ja tez dzisiaj na glukozie. Mi nie nie mierzyli cukru glukometrem. :dry:
Dla mnie wypicie to nie problem, zobaczymy jak z wynikami :-p
Mój Mały też się ozywil po wypiciu:rofl:
Fajna pogoda się zrobiła, w końcu jest czym oddychać.
Wypicie to nie problem, ale przed chwilą słabo mi się zrobiło, mroczki przed oczami zalałam się potem i już prawie odjechałam [emoji15] ale już ok [emoji4]

Tak dzisiaj [emoji4] jestem ciekawa jak wyjdą [emoji4] musi być dobrze [emoji16]

Wypicie to nie problem, ale przed chwilą słabo mi się zrobiło, mroczki przed oczami zalałam się potem i już prawie odjechałam [emoji15] ale już ok [emoji4]
Kurcze, to faktycznie niefajnie:( a wzięłas że sobą coś do jedzenia? Dobrze, że zostało Ci już niewiele.

reklama
Do góry