Uffff, skonczylam
nie bylo lekko, w polowie malowania musialam sobie przerwe zrobic i polezec troszke. Teraz wyglada tak:
Zobacz załącznik 890323
Bardzo delikatny blekit. Troszke zaluje ze nie wymyslilam wczesniej zeby pomalowac sam ten stelaz dobudowany, a reszte zostawic w naturalnym drewnie, ale z drugiej strony komoda jest biala, wiec nie bedzie za duzo kolorow. Patrzylam juz nawet na obrazki na sciany, zeby zamowic na aliexpress, ale duzo tego i ciezko bedzie podjac decyzje. Aleeee
@majacyr zobacz co mi sie w oczy rzucilo
Zobacz załącznik 890324
Kolekcja pandzioszkow
slodkie ine sa w kazdym wydaniu, nie dziwie sie, ze tak za nimi przepadasz
Co do proszkow i plynow to ja jak juz mowilam bede uzywala firmy Bambinex, to moj faworyt jesli chodzi o pranie dla dzidzi. Jedno wiadereczko wystarcza na dlugo, bo na pranie uzywa sie ok 2 lyzeczek do herbaty. Pierze bardzo dobrze i ma delikatny swiezy zapach. Tylko ze u mnie to jest tez wybor ze wzgledu na pieluszki wielorazowe, bo to proszek, ktory juz w 40 stopniach zabija bakterie.
Link do: Proszek do Prania Pieluch , Środki do prania, Akcesoria , Pieluszki - ekomaluch.pl - podaruj dziecku to co najlepsze
@springflower szkoda, ze masz taki problem z lekarzami, ale najwazniejsze ze z dzidzia wszystko ok. Moj brzucho tez sie stawia kilkanascie razy dziennie i czasami trwa to kilka minut nawet jak jest taki twardy. Mysle, ze to juz tak bedzie teraz.
@Naan34 najwazniejsze ze zab zrobiony. Na pewno mniej szkodliwe jest to ze nie masz chorego zeba, ktory moze wywolac w kazdej chwili stan zapalny, anizeli znieczulenie miejscowe.