springflower
Fanka BB :)
Dziewczyny, znowu proszę o radę. Jesteście bardziej doświadczone życiowo niż ja Może się orientujcie, choć większości z Was problem nie dotyczy.
Mój diabetolog, prywatnie, nie ma kontraktu z nfz dał mi glukometr i powiedził, że mam iść do poradni cukrzycy ciążowej, to będe mieć refundowane paski (są na receptę).
Mój "świetny" ginekolog też mi dzisiaj nie dał skierowania do poradnii, bo nie ma kontraktu z nfz.
Czyli muszę iść do diabietologa na nfz, żeby dostać receptę, a nie ma kto mnie tam skierować ;o Słyszałam, że ciężarne powinny czekać max tydzień na specjalistę. Czy powinnam iść teraz do zwykłego rodzinnego na nfz, żeby dał mi skierowanie na diabetologa, czy uderzać od razu do poradni? Jak myślicie?
.
No i jesteś trochę superbohaterką, ale zwolnij. Kiedy będziesz odpoczywać, jak nie teraz!
@FiLi88 - jesteś megazdolna! I pracowita. U nas problem jest ze złożeniem zwykłego, gotowego, kupionego w sklepie mebla
Mój diabetolog, prywatnie, nie ma kontraktu z nfz dał mi glukometr i powiedził, że mam iść do poradni cukrzycy ciążowej, to będe mieć refundowane paski (są na receptę).
Mój "świetny" ginekolog też mi dzisiaj nie dał skierowania do poradnii, bo nie ma kontraktu z nfz.
Czyli muszę iść do diabietologa na nfz, żeby dostać receptę, a nie ma kto mnie tam skierować ;o Słyszałam, że ciężarne powinny czekać max tydzień na specjalistę. Czy powinnam iść teraz do zwykłego rodzinnego na nfz, żeby dał mi skierowanie na diabetologa, czy uderzać od razu do poradni? Jak myślicie?
.
Badanie manulane miesiąc temu. Dziękuję za link, popatrzę.Co do twardnien to napisałam plus- minus, u mnie czasami trwają dłużej niż 30sekund, mowilam lekarzowi, że czasem koło minuty... A on, że to i tak krótko, zdarza się tak, że kobieta ma taki brzuch nawet 15minut[emoji50][emoji33] ale to już niedobrze... w każdym razie u mnie szyjka w porządku, u ciebie tez by zauważyli jakby było cos nie tak, na pewno! A kiedy ostatnio cię badał na samolocie?
Co do pajacy to polecam z firmy George [emoji847] moje po synku najlepiej się ostały... kolor i mięciutkie dalej [emoji106] tylko z angielskich firm są ciut wiejsze niż nasze... Np.takie mają:
Link do: GEORGE_62_3 PACK_BAWEŁNIANE PAJACYKI_SAFARI_0-3
No i jesteś trochę superbohaterką, ale zwolnij. Kiedy będziesz odpoczywać, jak nie teraz!
@FiLi88 - jesteś megazdolna! I pracowita. U nas problem jest ze złożeniem zwykłego, gotowego, kupionego w sklepie mebla